Fostul primar interimar, Ovidiu Moş, a angajat la primărie 69 de persoane în 6 luni

12 decembrie 2017 | 7 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Fostul primar interimar al municipiului Deva a reuşit în câteva luni să angajeze aproape 70 de persoane la Primărie. Asta, deşi schema de personal este oricum supraîncărcată la această instituţie.

Şase luni de primar
Dar, Ovidiu Moş (foto), deşi a ţinut locul primarului doar şase luni, a angajat trai-neneacă la oameni în primărie, de parcă instituţia amintită ducea lipsă acută de personal. Culmea este că şi aşa schema de personal a primăriei devene era deja supraîncărcată, de stă mai, mai să plesnească. Nu de alta, dar devenii pot plăti lefurile bugetarilor, şi-a spus fostul edil şef. Să spunem bogdaproste că nu a stat Moş mai multe luni pe acest post. Că ar fi angajat toată Deva la primărie!
Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Primăriei municipiului Deva, în perioada mai-noiembrie 2017 au fost angajate 69 de persoane aici. Peste 11 persoane pe lună. Asta, da, eficienţă! Este vorba de 19 angajaţi noi la Aparatul de specialitate al Primarului (?!), 15 la Serviciul Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură, 13 la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală, unul la Serviciul Public Administrare Cetate, nouă la Direcţia de Asistenţă Socială, unul la Serviciul Public de Poliţie Locală, patru la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ şi şapte la Creşă.

O sumă foarte mare pentru bugetul municipiului
„Un lucru este cert. Fondul de salarii anual al Primăriei Deva este de 10 milioane de euro. O sumă foarte mare raportată la posibilităţile bugetare ale Devei. Noi lucrăm la noua organigramă. În urma unei analize serioase vom vedea în care compartimente sunt prea mulţi oameni şi unde sunt prea puţini. Vă dau un exemplu, la Serviciul de Urbanism mai sunt trei angajaţi. Au plecat pe rând de aici, inclusiv arhitectul şef al municipiului a plecat. Vom face o analiză a activităţii angajaţilor, apoi vom trimite propunerea de organigramă la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Cred că până la sfârşitul lunii februarie 2018 vom avea votată noua organigramă”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Numărul angajaţilor Primăriei Deva, cu tot cu direcţiile subordonate depăşeşte 900 de persoane. Faceţi o comparaţie cu anul 1980, când Deva avea o populaţie de peste 70.000 de persoane şi în primărie lucrau (nu se făceau că lucrează, cum fac mulţi dintre salariaţii instituţiei amintite acum!) sub 90 de funcţionari, cu primar cu tot.

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Giovani spune:

  Da, tot acest betiv a angajato prin concurs aranjat si pe nevasta lui Micu Dan, fostul sef de la circulatie. Pile Cunostinte si Relatii. Pe fostul militian Pausescu Adrian tot el l-a angajat. Si tot prin concurs aranjat. Si ce face pausescu? Taie frunze la ciini si ia o caciula de bani. Un hapsin.

 2. Bethoven spune:

  Pai si DNA-ul ce face? Iar doarme?

 3. Din Brad spune:

  Un individ care o viața intreaga a primit totul de la partid , după care si-a batut joc de toti.Ce mai cauta acolo???

 4. Carcotasul de serviciu spune:

  rafuieli politicianiste Oancea / Bobora
  Meritocratia si democratia a murit in Deva din vremea lui Groza

 5. Dan Boboutanu spune:

  Puteti afla si la Hunedoara sau de acolo vine din cand in cand cate o “sponsorizare” si nu vreti sa deranjati?

 6. Paul spune:

  Da Oancea vrea so facă șefa la casa de cultură pe protejata lui Mircia care cică nu dă pe la servici

 7. Amigo 2 spune:

  Oameni buni ce aveti iar cu Dutu? Chiar ar fi un rau daca toti devenii ar fi angajatii Primariei?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Trotuar nou pe strada Pietroasa

Ieri au fost recepţionate lucrările de amenajare a trotuarului de pe strada Pietroasa, din municipiul Deva. Investiţia este făcută pentru...

Bazar de Crăciun la Colegiul “Regina Maria”

Vineri, începând cu ora 12, va avea loc la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria“, din Deva, ,,Bazarul de Crăciun”. Este...

Bulina neagră, 13.12.2017

Dănuţ Mocanu, comandantul Poliţiei municipiului Lupeni Pentru că după mai multe luni în care a stat în concediu medical a...

Închide