Fostul prefect Vladu a avut gripă porcină

17 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

02 Cristian VLADU Prefect Judetului Hunedoara (62)

Nicolle Ebner

 Printre cele aproape 100 de victime ale virusului gripei de tip nou, A/H1N1, din judeţul Hunedoara, s-a numărat şi fostul prefect al judeţului Hunedoara, Cristian Vladu (foto). Surse din anturajul fostului demnitar spun că acesta a trecut cu bine peste problema de sănătate, iar perioada de carantină a luat sfârşit acum câteva zile.

A câştigat lupta cu virusul
Se pare că fostul prefect al judeţului Hunedoara, Cristian Vladu, şef al campaniei electorale PDL, în judeţul Hunedoara, pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie-decembrie 2009, a ieşit cam slăbit din lupta electorală, după o campanie prelungită de 45 de zile, şi nu a mai avut forţa necesară să se mai lupte şi cu virusul gripei porcine. Surse din anturajul lui Cristian Vladu susţin că acesta a depăşit momentul de „slăbiciune” fără complicaţii, fiindu-i administrat tratamentul clasic în astfel de cazuri.
 Precizăm că, până ieri, numărul persoanelor din judeţul Hunedoara al căror test A/H1-N1 a ieşit pozitiv era de 96, până acum înregistrându-se doar un singur caz mortal. În ce priveşte campania de vaccinare împotriva gripei porcine, potrivit autorităţilor sanitare, ea  a fost un eşec total.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acţiunea continuă şi la anul

Campania de vaccinare a fetiţelor de clasa a VI-a şi a VII-a împotriva cancerului de col uterin s-a soldat şi...

Finanţare de 4 milioane pentru Haţeg

Cu toate că este de un an în opoziţie, primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), nu prea are de ce...

Bulina albă

Călin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos

Închide