Actualitate

Fostul prefect Vladu a avut gripă porcină

02 Cristian VLADU Prefect Judetului Hunedoara (62)

Nicolle Ebner

 Printre cele aproape 100 de victime ale virusului gripei de tip nou, A/H1N1, din judeţul Hunedoara, s-a numărat şi fostul prefect al judeţului Hunedoara, Cristian Vladu (foto). Surse din anturajul fostului demnitar spun că acesta a trecut cu bine peste problema de sănătate, iar perioada de carantină a luat sfârşit acum câteva zile.

A câştigat lupta cu virusul
Se pare că fostul prefect al judeţului Hunedoara, Cristian Vladu, şef al campaniei electorale PDL, în judeţul Hunedoara, pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie-decembrie 2009, a ieşit cam slăbit din lupta electorală, după o campanie prelungită de 45 de zile, şi nu a mai avut forţa necesară să se mai lupte şi cu virusul gripei porcine. Surse din anturajul lui Cristian Vladu susţin că acesta a depăşit momentul de „slăbiciune” fără complicaţii, fiindu-i administrat tratamentul clasic în astfel de cazuri.
 Precizăm că, până ieri, numărul persoanelor din judeţul Hunedoara al căror test A/H1-N1 a ieşit pozitiv era de 96, până acum înregistrându-se doar un singur caz mortal. În ce priveşte campania de vaccinare împotriva gripei porcine, potrivit autorităţilor sanitare, ea  a fost un eşec total.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura