Eveniment

Fostul poliţist Liciu, condamnat la închisoare cu suspendare

Sorina Popa

Fostul poliţist din Petroşani Daniel Liciu (foto), acuzat de trafic de influenţă, a fost condamnat de către magistraţi ai Curţii de Apel Alba Iulia la un an şi şase luni de închisoare şi interzicerea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

 
Curtea de Apel Alba Iulia a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei închisorii şi a pedepselor accesorii pe durata unui termen de încercare de trei ani şi şase luni. Instanţa de fond a dispus de asemenea, restituirea sumelor indisponibilizate de 10.000 de lei şi 3.500 de euro către persoana vătămată în acest caz. Sentinţa Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare.

A lăsat să creadă că poate influenţa un concurs
La data de 10 martie 2011, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea lui Daniel Liciu pe o perioadă de 24 de ore. Apoi, Curtea de Apel Alba-Iulia a luat faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 30 zile. Fostul poliţist este acuzat că a pretins şi primit de la un denunţător sumele de 10.000 lei şi 3.500 euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor funcţionari din cadrul IPJ Hunedoara şi din Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin intermediul cărora va facilita promovarea concursului privind angajarea fiului denunţătorului pe un post de agent.

2 comentarii la „Fostul poliţist Liciu, condamnat la închisoare cu suspendare

  • Cu suspendare inseamna ca nu va face inchisoare asta lege este pentru cei bogati,politisti,judecatori,….daca era un simplu cetatean era condamnat cu inchisoare multi ani,asa este justitia noastra platita din bani nostri publici,ne meritam soarta.

  • Pe noi cetatenii simplii ,ne bagati la inchisoare nevinovati,ne torturati,ne legati in lanturi,fara sa fimi judecati ,si voi nu faceti nici o zi de puscarie,voi interlopii cu legitimatii de la stat,care incalcati legea cu buna stiinta,nu mai aveti nici rusine,nici respect,nici onoare,nici caracter.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura