Fostul ofiţer SRI, implicat în fraudele farmaceutice, rămâne în arest

03 popa calin retinuti retete false (8)

Fostul ofiţer SRI Călin Popa (foto), cercetat în dosarul eliberărilor de reţete false, rămâne în spatele gratiilor. Deşi era singurul pentru care instanţa nu prelungise arestul preventiv, procurorii au câştigat recursul, astfel că bărbatul va sta închis, alături de celelalte nouă persoane arestate în acest dosar, timp de încă o lună. Vineri, Călin Popa şi-a încercat, din nou, norocul.
Magistraţii Tribunalului Hunedoara au soluţionat, la sfârşitul săptămânii trecute, o cerere de liberare provizorie sub control judiciar, formulată de Călin Popa – fost ofiţer SRI şi soţul uneia dintre doctoriţele implicate în fraudele cu tratamente oncologice. Iar pentru că i-a fost respinsă cererea, bărbatul rămâne în arest preventiv prelungit, la fel ca restul persoanelor trimise în spatele gratiilor în acest dosar, printre care şi soţia sa – Alina Maura Popa – medic oncolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, Elisabeta Mezo – şefa secţiei de Oncologie din cadrul aceleiaşi unităţi spitaliceşti, soţii Tatiana şi Constantin Făgădar, şi Mihai Drăgoescu, fost consilier local, din partea Partidului Conservator, în CL Hunedoara.
Amintim că reţeaua din care aceştia fac parte este acuzată, de către procurori, de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul farmaceutic. (C. Ghenea)

3 comentarii la „Fostul ofiţer SRI, implicat în fraudele farmaceutice, rămâne în arest

 • 20 mai 2013 la 21:33
  Permalink

  Voi care sunteti functionari la stat ,care munciti ca , procuror ,judecator ,avocat ,politist, consilier ,primar ,medic sau profesor si sunteti acuzati de diferite infranctiuni penale ,de ce trebuie sa va faceti colegii cinstiti de rusine si societatea civila ,dati-va demisia urgent din functiile pe care le detineti si timp de 10 ani sa nu mai incercati sa aveti vre-o functie publica la stat ,interlopi cu legitimatie de la stat ce ati devenit !

  Justitiarul de Hunedoara

 • 20 mai 2013 la 23:38
  Permalink

  Ba cretinule mai lasa-ne cu ineptiile tale. Du-te la Zam handicapat mintal si nu mai posta prostiile tale la toate articolele. Esti un tampit plictisitor!

 • 22 mai 2013 la 12:28
  Permalink

  Din cauza unor ca tine care nu inteleg adevarul despre cum ar trebui respectata legea ,traim noi astazi cu functionari publici in functii la stat care au incalcat legea si au devenit interlopi cu legitimatie de la stat !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare