ActualitateFlash

Traficant de droguri, prins în flagrant şi încarcerat

03 arestari (8)

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de trafic de droguri, a fost, din nou, arestat, după ce ofiţerii de la Crimă Organizată i-au găsit în locuinţă 12 plante de canabis, pastile cu amfetamină, dar şi ketamină.
Este vorba despre Alexandru Emil Băloi, din Petroşani, judecat încă din 2008 într-un dosar de trafic de droguri, care la ora actuală se află în recurs pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Bărbatul a intrat, din nou, în atenţia procurorilor, după ce, săptămâna trecută, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că într-o locuinţă închiriată de acesta sunt mai multe ghivece cu plante de canabis. Oamenii legii au sesizat, la rândul lor, Crima Organizată, iar ofiţerii BCCO Alba Iulia au efectuat o percheziţie la adresa respectivă. ”Au fost identificate 12 plante de canabis de aproximativ 1 – 1,2 metri, iar în jurul ghivecelor au fost descoperite dispozitive de iluminat artificial, precum şi dispozitive de aeraj şi de păstrare a umidităţii aerului, toate specifice unei culturi de canabis indoor. De asemenea, tot în locuinţă s-a mai găsit şi un cântar de precizie, folosit pentru porţionarea drogurilor, o cantitate de peste jumătate de kilogram de cannabis pregătit pentru valorificare pe piaţa de profil, precum şi un număr de 11 comprimate de amfetamină. Asupra suspectului a fost găsit un plic cu ketamină cristalizată”, a declarat comisarul şef Traian Berbeceanu, şeful BCCO Alba Iulia.
Alexandru Emil Băloi a fost prezentat procurorilor de la Biroul Teritorial DIICOT Hunedoara, care l-au trimis în instanţă, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis arestarea lui pentru 29 de zile, însă suspectul a declarat recurs împotriva hotărârii, astfel că dosarul va fi trimis Curţii de Apel Alba Iulia pentru soluţionare. De menţionat este că bărbatul aşteaptă ca, peste câteva zile, să-şi primească şi condamnarea definitivă în dosarul aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.