Forţe proaspete în Poliţia hunedoreană

2 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara are, de ieri, forţe proaspete în prevenirea şi combaterea infracţionalităţii. Un nou lot de tineri poliţişti, absolvenţi ai şcolilor de specialitate, vor face parte din structurile de poliţie din judeţ.

„Un număr de 48 de tineri poliţişti (25 de agente si 23 de agenţi), absolvenţi ai şcolilor de agenţi de la Câmpina şi Cluj-Napoca, au fost încadraţi, începând de astăzi (ieri, n.r.), în structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Noua promoţie de agenţi a adus în judeţul Hunedoara doar poliţişti care au absolvit şcoala de agenţi cu medii de peste 9.20. Aceştia au fost repartizaţi la structurile operative ale Inspectoratului (majoritatea la structuri de ordine publică – mediul rural si urban, poliţie rutieră, Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, Serviciul Criminalistic etc.). Timp de şase luni, fiecare dintre noii poliţişti se va afla sub îndrumarea unui tutore, un poliţist cu experienţă”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Acesta este al doilea val de încadrări la IPJ Hunedoara din ultimele două luni, în luna octombrie fiind repartizaţi în judeţ alţi 63 de agenţi. (M. Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. West Deva succes meritat în deplasare

Formaţia deveană a învins în deplasare puternica echipă a celor de la KSE Tg. Secuiesc, cu scorul de 6-4 (2-1).

Judoka de la Cetate Deva, medaliaţi la Oneşti

La Oneşti s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute întrecerile din Turneul Internaţional “Cupa Oneşti”, la care au participat 480 de...

Fotbal, Liga a III-a. Victorie obţinută greu de CS Hunedoara

Echipa CS Hunedoara a jucat sâmbătă ultima partidă din actualul sezon acasă, pe Arena „Michael Klein”, într-o întâlnire care s-a...

Închide