Fonduri europene pentru dezvoltarea turismului

7 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate
04 Geoagiu_Bai
Nicoleta Popa
 
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat două contracte de finanţare, pentru proiecte privind dezvoltarea şi promovarea turismului în judeţul Hunedoara. Este vorba de două proiecte din oraşul Geoagiu, care vor beneficia de finanţare nerambursabilă provenită din fonduri europene.
Primul dintre acestea aparţine Consiliului Local al oraşului Geoagiu şi vizează reabilitarea infrastructurii Staţiunii Geoagiu Băi, pentru atragerea unui număr mai mare de turişti şi, totodată, dezvoltarea economică locală şi regională. Valoarea totală a investiţiei este de 5.472.431 euro, dintre care 4.059.287 euro reprezintă contribuţia Uniunii Europene.
Al doilea proiect aprobat aparţine firmei hunedorene S.C. Vacanţa S.R.L şi are ca obiect transformarea unei unităţi de cazare, dintr-o vilă de două stele, într-un hotel de trei stele. Valoarea totală a acestei investiţii este de aproximativ  2.309.823,81 euro, din care 1.195.412,76 euro sunt fonduri europene.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Primarul din Geoagiu, chemat la DNA

Simion Mariş (medalion) (PSD), primarul oraşului Geoagiu şi staff-ul său de încredere au fost chemaţi să dea cu subsemnatul la...

Donaţiile hunedorenilor au mobilat casele sinistraţilor

Un număr de 10 familii sinistrate din Maramureş, rămase fără gospodării în urma inundaţiilor de la sfârşitul lunii iulie din...

Pedofilul britanic îşi droga victimele

„Ne îmbăta, cred că ne şi droga să facem ce vroia el. Era foarte periculos şi ne spunea că dacă...

Închide