Focar de Covid la Primăria Deva!

Adriana Năstase

Focar de Covid și la Primăria Deva, a anun­țat ieri, la finalul ședinței de CL ad­mi­nistratorul public al municipiului, Traian Berbeceanu. Potrivit DSP Hunedoara, este vorba de angajați din două birouri din primărie, au fost șase persoane, dar mai sunt doar cinci active Covid.

Și la grădiniță și la spital
Din această cauză, accesul consilierilor lo­cali de la Deva va fi restricționat în perioada următoare. „De astăzi, accesul consilierilor în sediul primăriei locali este restricționat con­form regulamentului votat în unani­mi­tate de toți membrii CL Deva. Va fi luată astăzi o hotărâre privind accesul cetățenilor în primărie”, a declarat Dana Golea, pur­tă­torul de cuvânt al Primăriei Deva. La Deva, incidența cazurilor Covid era ieri de 2,21 la mia de locuitori, reședința de județ fiind în scenariul galben de pandemie. Alte focare de Covid mai sunt la Apa Prod, Sews Deva, Grădinița Dumbrava Minunată Hunedoara, Draxlmaier, Centrul de Îngrijire Brănișca, Spitalul de Neuro­psihiatrie Zam. În județ, ieri au fost în­registrate 128 cazuri noi de Covid, incidența fiind de 1,38 la mia de locuitori.
Până ieri, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.172.981 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 378 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Un număr de 1.090.380 de pa­cienți au fost declarați vindecați. În ulti­me­le 24 de ore au fost înregistrate 7.095 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID –19), dintre care 126 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.