Flutur luptă într-o gală de top

Deveanul Gabriel Flutur (foto), câştigătorul finalei Bodyguardul Forţe Speciale, va lupta în cadrul galei Local Kombat Oneşti, programată pe data de 7 decembrie, în care Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei, antrenat de petroşăneanul Alin Panaite, îşi va pune în joc titlul Intercontinental.

Pitbull-ul îşi scoate titlul la bătaie
Veteranul Local Kombat, Ionuţ Atodiresei, va lupta pe 7 decembrie în main-eventul galei Local Kombat Oneşti, unde va încerca să îşi apere centura WAKO Pro Intercontinental la categoria 65 de kilograme. Noutatea evenimentului din oraşul natal al Nadiei Comăneci va consta în introducerea a două meciuri de MMA (Mixed Martial Arts).
Promotorul Eduard Irimia a anunţat că Local Kombat Oneşti va fi o preselecţie pentru galele Superkombat, transmise în direct la nivel global în 75 de ţări, astfel de calificări urmând să aibă loc începând din 2013 şi în alte colţuri ale lumii. De altfel, Local Kombat Oneşti va fi un eveniment special, fiind un fel de avanpremieră a marii finale Superkombat de pe 22 decembrie, care va avea loc cel mai probabil, la Bucureşti. „La cererea publicului, am introdus două lupte pe reguli de MMA, dar şi câteva meciuri pe reguli de K-1 la categorii inferioare de greutate, care se anunţă spectaculoase. Avem foarte mulţi sportivi talentaţi, iar acum, e şansa lor să demonstreze că pot face pasul spre circuitul Superkombat. Anul viitor, vom continua să organizăm gale de selecţie pe întreg mapamondul, pentru a descoperi noi eroi”, a declarat Irimia.
În cadrul galei organizate în Sala Polivalentă „Nadia Comăneci“, vor mai urca în ring, pe lângă Atodiresei, sportivi precum Claudiu Bădoi – campionul Local Kombat România la categoria 72 kg, Miodrag Olar – campionul Local Kombat România la categoria 75 kg, deveanul Gabriel Flutur – câştigătorul finalei Bodyguardul Forţe Speciale, Adrian Mitu, Cristian Milea şi Dănuţ Hurduc. În cele două meciuri de MMA, România va fi reprezentată de suceveanul Gheorghe „Ursul Carpatin“ şi de Adrian Stoiţi de la Metalbox Arad, aceştia urmând să înfrunte luptători din străinătate. La gala de la Oneşti, şi-au anunţat prezenţa şi cei patru sportivi calificaţi în marea finală Superkombat, de pe 22 decembrie, Ismael Londt, Benny Adegbuyi, Pavel Zhuravlev şi Sebastian Ciobanu. „Aşa cum am promis, voi face tot posibilul ca finala Superkombat să aibă loc la Bucureşti şi pot spune de pe acum, că va fi un eveniment la care vor participa minimum patru dintre sportivii calificaţi în finala de 8 a K-1, programată la începutul anului viitor”, a spus preşedintele Superkombat despre ultimul Grand Prix al anului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare