Florin Ignat: „Abia de acum începe play-off-ul!”

26 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Autobergamo Deva s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv în semifinalele play-off-ului Ligii I, după două meciuri fără probleme în faţa echipei CSMS Poli Iaşi. Alb-vişiniii vor întâlni în penultimul act pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, iar antrenorul-jucător Florin Ignat spune că lupta adevărată va începe de abia din această fază a întrecerii.
„Aş fi vrut două meciuri mai tari cu Iaşiul!”
Victoriile concludente din duelurile cu trupa moldoveană l-au mulţumit pe Florin Ignat, dar antrenorul devean recunoaşte că şi-ar fi dorit două dispute mai tari care să pregătească echipa în vederea partidelor din semifinale. „S-au schimbat multe la CSMS Poli Iaşi, au pierdut câţiva jucători importanţi faţă de sezonul regulat, dar eu aş fi vrut să avem două meciuri mult mai tari şi mai dificile pentru a ne pregăti în vederea partidelor ce vor urma. Practic, de acum începe play-off-ul, de la următorul joc, în care vom întâlni echipa din Ordorhei. Sper din tot sufletul ca fiecare jucător din lot să conştientizeze importanţa următoarelor meciuri şi să câştigăm campionatul”, a spus Ignat după calificarea în semifinalele play-off-ului Ligii I de futsal.
„Vrem să obţinem calificarea în finală din două meciuri!”
Referitor la şansele la titlu a grupării devene, Florin Ignat crede că ele sunt foarte mari, exprimându-şi dorinţa ca accesul în ultimul act al campionatului să se facă în numărul minim de partide. „Şansele noastre la titlu sunt foarte mari, depinde absolut numai de noi, dacă vom trata cu mare seriozitate toate meciurile, avem şanse mari să câştigăm campionatul, chiar dacă nu e o misiune uşoară. Ne dorim să ne calificăm în finală din două partide, pentru a evita atât oboseala cât şi eventualele cartonaşe, se ştie că finala se va juca după sistemul  3 din 5. Nu avem un avantaj moral în faţa celor de la Odorheiu Secuiesc, chiar dacă suntem neînvinşi în acest sezon în faţa lor, pentru că play-off-ul e alt campionat. Eu sper ca toţi să se mobilizeze şi să încheiem acest duel din două meciuri”, a mai spus Florin Ignat.
Joacă luni la Odorheiu Secuiesc
Autobergamo va juca primul meci din semifinalele play-off-ului Ligii I de futsal luni, 1 mai, de la ora 18.00, pe terenul lui Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. A doua partidă din acest duel se va juca în 7 mai, la Deva, iar dacă va fi  nevoie, al treilea meci va avea loc tot în reşedinţa judeţului Hunedoara, în 8 mai. În cealaltă semifinală se întâlnesc Informatica Timişoara şi United Galaţi, primul meci urmând să aibă loc la Timişoara, în 30 aprilie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 26.04.2017

Într-o instituţie importantă din municipiul reşedinţă de judeţ, angajaţii se plâng că trebuie să meargă în vecini pentru a-şi face...

Bulina neagră 25.04.2017

Monica Bianca Surdilă, fost secretar al Colegiului „Constantin Bursan” din Hunedoara

Societatea Apa Prod are un nou proiect de peste 100 milioane de euro, bani europeni

Un nou proiect cu fonduri europene va fi implementat de către societatea Apa Prod SA Deva. Este vorba de o...

Închide