Florin Cîţu şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

12 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Florin Cîţu (foto) a declarat că a decis să îşi depună mandatul de prim-ministru desemnat deoarece «crede cu tărie» că, pentru a avea succes în alegeri, preşedintele partidului trebuie să fie şi premier, adăugând că a ţinut cont în hotărârea sa şi de «contextul» prin care trece România.

“Decizia Preşedintelui Klaus Iohannis de a mă desemna pentru funcţia de Prim-Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluţie agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi. Cu responsabilitate, transparenţă şi profesionalism am luat această decizie“, a scris acesta, ieri, pe Facebook.
Aseară, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca astăzi, vineri, partidele şi formaţiunile parlamentare la consultări, în vederea desemnării noului premier. El a solicitat Parlamentului să lucreze cu celeritate, astfel încât săptămâna viitoare să fie învestit un Guvern. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primul hunedorean cu coronavirus s-a vindecat!

Primul hunedorean care a fost confirmat cu coronavirus, un bărbat de 45 de ani din Deva, s-a vindecat! Anunţul a...

Dosar penal în cazul femeii care nu a respectat izolarea la domiciliu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal „in rem“, pentru faptă,...

Zeci de medici şi asistente de la spitalul din Petroşani, izolaţi la domiciliu

Zeci de cadre medicale de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani şi de la Clinica privată din municipiul Hunedoara unde...

Închide