Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. În PNL se poartă laşitatea!

12 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Astăzi am fost cu toţii martorii unui scenariu care depăşeşte orice imaginaţie. Premierul desemnat, Florin Cîţu, şi-a depus mandatul cu câteva minute înaintea votului din plenul Camerei Deputaţilor. Premierul desemnat ştia că există cvorumul necesar pentru ca acest Guvern să fie învestit. Este ruşinos, domnule Cîţu! Este ruşinos, domnilor de la PNL! Cîţu a şi recunoscut ulterior, într-o postare pe Facebook, că a luat decizia gândindu-se şi la interesele partidului. Da, aţi auzit bine! Dar am o întrebare – la interesele românilor v-aţi gândit vreunul?

Vă întreb, dragi români, este PNL-ul un partid responsabil? Vă întreb, dragi români, trăim timpuri în care vouă vă pasă de luptele politice ale PNL sau doriţi să vă simţiţi în siguranţă cu un guvern care să se ocupe efectiv de soarta ţării? Vă întreb, dragi români, nu este timpul ca PNL să renunţe la orgolii şi calcule electorale şi să facă ce trebuie pentru ţară? Au vrut puterea, o au, de ce nu guvernează?
O să mă adresez acum preşedintelui PNL Hunedoara, domnului Lucian Heiuş.
Domnule Heiuş, aţi fost desemnat ministru în acest guvern care s-a retras mişeleşte. Aţi ales să prelungiţi o criză politică în detrimentul sănătăţii şi siguranţei unei ţări! O ţară despre care spuneaţi că aţi venit să o salvaţi. Acum chiar este momentul să o salvaţi, dar ce faceţi? Absolut ruşinos, domnule Heiuş! Nu vă cer demisia, văd că în PNL se poartă laşitatea!
În timp ce în alte ţări ale Uniunii Europene guvernele fac eforturi constante pentru cetăţenii lor, vouă vă arde de retrageri, anulări, calcule politice? Este inimaginabilă lipsa de respect la adresa oamenilor care au ACUM nevoie de stabilitate, măsuri constante şi eficiente.
Ruşine, PNL! Ruşine, Lucian Heiuş, preşedintele PNL Hunedoara! Unde este respectul vostru faţă de hunedoreni?
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. hunedorean spune:

    daca tot aveti majoritate in parlament de ce nu preluati.de ce va jucati si voi cu poporul?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florin Cîţu şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Florin Cîţu (foto) a declarat că a decis să îşi depună mandatul de prim-ministru desemnat deoarece «crede cu tărie» că,...

Primul hunedorean cu coronavirus s-a vindecat!

Primul hunedorean care a fost confirmat cu coronavirus, un bărbat de 45 de ani din Deva, s-a vindecat! Anunţul a...

Dosar penal în cazul femeii care nu a respectat izolarea la domiciliu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal „in rem“, pentru faptă,...

Închide