Florentina vrea o medalie olimpică

Cea mai recentă performanţă a atletei Flo­rentina Marincu Iuşco (foto), la săritura în lun­gime, a fost o surpriză plăcută chiar şi pen­tru spor­tiva hunedoreană, conform de­cla­raţiilor ei.
Săritura care a măsurat 6.73 m a fost reu­şită în prima etapă a Campionatelor Na­ţio­nale, desfăşurate la finele săptămânii tre­cute la Piteşti. A fost prima competiţie în aer liber din acest an.Va urma etapa a doua a com­petiţiei interne, apoi Internaţionalele României şi Cupa Europei, însă pentru atleta de la LPS Cetat Deva, ţinta pentru acest sezon este participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi o clasare în finala competiţiei olimpice.
Iată ce a declarat Florentina Marincu-Iuşco: „A fost foarte bine la acest concurs, a fost unul lejer. M-am simţit foarte bine şi a fost un re­zultat neaşteptat şi pentru mine,fiind prima com­petiţie în aer liber. Sunt bine pregătită şi mă aştept la rezultate bune în acest an. Mă pre­gătesc pentru Jocurile Olimpice de la To­kyo, îmi doresc o calificarea în finala olim­pică, o me­dalie dacă se poate.Mă pregătesc intens, tre­buie să fiu în vârf de formă la Olim­piadă.Voi mai participa la o serie de com­petiţii inter­na­ţio­nale şi naţionale în perioda următoare, cam­pionatul european pe echipe, Internaţionalele României, ambele la Cluj, finala campionatului naţional. Toate sunt competiţii importante la care vreau să obţin rezultate bune”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.