Florentina Marincu Iuşco: şi noi stăm acasă…

29 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Atleta hunedoreancă Florentina Marincu Iuşco (foto), calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, salută decizia CIO de a amâna cea mai importantă competiţie sportivă din lume.

Atleta din Deva mai are de aşteptat un an până să ajungă în Japonia. Dar ea crede că amânarea competiţiei din Japonia este cea mai bună decizie luată de Comitetul Internaţional Olimpic şi afirmă că în aceste momente tot ce contează este sănătatea ei şi a familiei.
Sportiva legitimată la LPS Cetate Deva a declarat: „Această decizie este una aşteptată de noi pentru că de câteva săptămâni nu ne mai putem antrena corespunzător şi având în vedere că epidemia se agravează pe zi ce trece, trebuie să stăm în izolare şi nu ştim ce se va întâmpla până la anul. E o decizie care mi se pare una foarte bună, pentru că oricum majoritatea ţărilor sunt în carantină, iar sportivii nu se pot antrena. Mi-ar fi fost foarte greu să fiu foarte bine pregătită pentru o astfel de competiţie”, a declarat Florentina Marincu-Iuşco, atletă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de săritură în lungime.
„Tot ce vreau să vă spun este să fiţi responsabili, să staţi în casă! Aveţi grijă de familiile voastre! Eu stau în casă de multe zile, stau în izolare pentru băieţelul meu, pentru că el este sufletul nostru şi vrem să îl protejăm pe el, în primul rând. E greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru noi, sportivii, care eram obişnuiţi să ne antrenăm în fiecare zi, dar acum nu avem ce să facem”, a mai spus Florentina Marincu- Iuşco.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Se discută datele de reprogramare pentru Jocurile Olimpice

O nouă teleconferinţă a avut loc între Thomas Bach, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic şi reprezentanţii din fiecare ţară, cu privire...

Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!

Primăria Deva a deschis un cont de solidaritate la Trezoreria Deva.

Municipiul Vulcan are viceprimar nou

Noul viceprimar al municipiului Vulcan este Pompiliu Barbu. El a fost ales de Consiliul Local, după ce Cristian Merişanu a...

Închide