Politica si administratie

Flavius-Eduard Benea, primar ales la Vorța: „Schimbarea a început!”

În urma alegerilor tensionate din comuna Vorța, tânărul și ambițiosul candidat al PSD, Flavius-Eduard Benea, a câștigat mandatul de primar, demonstrând că dorința de schimbare și dezvoltare a fost mai puternică decât resemnarea.

 

Noua viziune pentru Vorța

Primarul ales, care își va prelua mandatul în această toamnă, a subliniat importanța implicării și colaborării pentru a transforma Vorța într-o comunitate modernă și primitoare. „Schimbarea nu se întâmplă peste noapte, dar cu determinare și muncă, vom reuși să aducem comuna noastră la nivelul pe care îl merită”, a declarat Flavius-Eduard Benea.

Una dintre prioritățile noului primar este modernizarea infrastructurii locale. Drumurile trebuie reabilitate, rigolele – refăcute, iar accesul la proprietăți trebuie îmbunătățit. De asemenea, iluminatul public și transportul local se vor număra printre prioritățile administrației sale.

„Nu este suficient să avem drumuri bune. Este esențial să oferim facilități care să atragă și să mențină tinerii în comună. Vom construi locuri de joacă pentru copii, vom moderniza școlile și terenurile de sport, iar dispensarele medicale vor fi aduse la standarde moderne. Vrem să reabilităm căminele culturale și să transformăm Vorța într-o comună de care să fim mândri. Vremea promisiunilor a trecut, acum ne pregătim să ne apucăm de muncă”, a adăugat primarul ales.

 

Sprijin și parteneriate pentru dezvoltare

Flavius-Eduard Benea a subliniat importanța accesării fondurilor nerambursabile și a sprijinului oferit de Consiliul Județean Hunedoara. „Sprijinul domnului Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean, este esențial pentru succesul nostru. Vom colabora strâns pentru a implementa proiectele necesare dezvoltării comunei”, a menționat Benea.

„Am demonstrat că putem să facem acest pas împreună. De acum înainte, fiecare zi va fi o nouă oportunitate de a construi o comună mai bună pentru noi toți. Schimbarea a început!”

Victoria lui Flavius-Eduard Benea marchează un nou capitol pentru comuna Vorța, un capitol plin de speranță și determinare pentru un viitor mai bun.

 

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura