ActualitateFlash

Fiul consilierului judeţean Ilie Pârvan, acuzat de lovire

Livia Botici

Marius Curelariu (foto), un tânăr de 19 ani, din Uricani, îl acuză pe Mălin Pârvan, fiul inspectorului şcolar adjunct Ilie Pârvan, că la începutul acestei luni l-a bătut crunt, cu un furtun. Se pare că bătaia s-a produs chiar în barul deţinut de fiul lui Pârvan, care este şi consilier judeţean PDL.

„Am leşinat”

Băiatul de 19 ani susţine că incidentul s-a petrecut în cafe-barul Melissa din Uricani, în data de 6 aprilie. „Am fost în acel bar să beau o cafea, stăteam cu barmaniţa de vorbă şi cu încă un prieten, Andrei Mocanu. În acest timp, aveam telefonul pe masă, lângă ceaşca de cafea şi, fără să vreau, am dat mobilul pe jos. Patroana, care m-a văzut pe camera de supraveghere a localului, l-a sunat pe Mălin. În scurt timp, el şi încă trei prieteni de-ai lui, Adrian, Daniel şi Tony, au venit cu un furtun, iar Mălin Pârvan m-a lovit în repetate rânduri cu acel obiect în cap. După aceea, nu mai ştiu nimic, pentru că am leşinat. Am depus plângere la poliţie, dar unul dintre cei care anchetează cazul, mai exact, un domn Suciu, este un foarte bun prieten de-al lui Mălin Pârvan şi mi-e teamă că nu voi avea parte de o anchetă corectă. Tatăl său are funcţii importante şi sunt sigur că va interveni pentru el. În această săptămână, voi depune la dosar şi rezultatul de la medicină legală”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Marius Curelariu.

„Sigur vrea bani”

Contactaţi de MESAGERUL HUNEDOREAN, cei doi, Ilie şi Mălin Pârvan, spun că nu este adevărat ceea ce susţine Marius Curelariu. „Din punctul meu de vedere, consider că acest individ vrea doar bani. A avut tupeul să mă sune şi la Deva, la serviciu! Cunosc declaraţiile acestui tânăr, dar din câte ştiu, nimic nu este real”, spune consilierul judeţean Ilie Pârvan, tatăl celui acuzat. „Au fost nişte chestiuni specifice unor baruri, o mică altercaţie, care s-a rezolvat printr-o hârtie, semnată în faţa a doi martori, în care această persoană spune că nu are nici un fel de pretenţie de la mine. Repet, totul a fost o simplă altercaţie”, a declarat Mălin Pârvan. „Asta e o simplă altercaţie? Să-i dai câteva furtunuri în cap unui om, care după aceea leşină, şi să-ţi laşi oamenii să-l omoare, asta-i o simplă altercaţie?”, se întreabă iritat, Marius Curelariu. Poliţia oraşului Uricani confirmă că a fost sesizată în această problemă. „A fost depusă o plângere pentru lovire, împotriva lui Mălin Pârvan. În prezent, se efectuează cercetări, pentru a stabili dacă această persoană este sau nu vinovată de cele reclamate de tânăr”, a declarat subcomisarul Dănuţ Mocanu, şeful Poliţiei Uricani.

2 comentarii la „Fiul consilierului judeţean Ilie Pârvan, acuzat de lovire

  • Marius asta din Uricani ,este o persoana demna de incredere ?
    Eu il cunosc ca un vagabont , scandalagiu si tot ce vreti , numai usa de biserica nu !

  • Acest tanar intradevar ca este unul din lumea interlopa . am avut si eu de probleme cu el si sunt din deva , dar mica problema e ca el nu supara pe nimeni daca nu ii dai morive . oricum va va executa pe rand pe toti care ati ridicat mana la el . si chestia cu politia e acoperirea lui . ca sa nu fie alte probleme . nu va scapa el usor . cred ca cel mai bine e sa il lasati in treaba lui

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura