Politica si administratie

Firma ginerelui ministrului Blaga asigurã paza la CNH Petroşani

Nicolle Ebner

Licitaţia organizată de Compania Naţională a Huilei Petroşani privind atribuirea contractului de pază a obiectivelor, monitorizarea sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, patrulare şi protecţia încărcăturii convoaielor de vagoane, a fost câştigată de un grup de firme din care face parte şi Axis Corporate SRL Deva, firma lui Ionuţ Rudeanu, ginerele ministrului de Interne, Vasile Blaga.

„Subiectul nu prezintă interes”

Potrivit datelor oficiale publicate pe: e-licitaţie.ro, data limită până la care se puteau depune ofertele a fost 19 martie 2010, iar deschiderea ofertelor a avut loc în data de 14 aprilie. Tot potrivit datelor oficiale, Axis Corporate SRL Deva s-a „născut” în 24 aprilie 2009, are sediul în apartamentul nr. 18 de pe scara B, a blocului B, amplasat pe B-dul Nicolae Bălcescu din Deva şi figurează la poziţia 784 pe lista Ministerului de Interne, ce cuprinde firmele ce au obţinut, până la data de 31.03.2010, licenţa de funcţionare în domeniul pază şi protecţie (licenţă acordată în data de 11.27.2009). De curând, mai exact în luna februarie a acestui an, s-a „născut” şi Axis Corporate Security SRL–Entitate, cu sediul pe Str. Maşina de Pâine, nr. 43, Bucureşti. Potrivit aceloraşi documente făcute publice pe site-urile de specialitate, persoana de contact la SC Axis Corporate SRL Deva este Ioan Andrei Rudeanu, căsătorit cu fiica ministrului de Interne, Vasile Blaga. Grupul de firme care a câştigat licitaţia pentru paza obiectivelor, monitorizarea sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, patrulare şi protecţia încărcăturii convoaielor de vagoane pentru următorii trei ani a oferit preţul cel mai bun (cel mai mic). Referitor la situaţia în sine, dar şi la o posibilă contestare a rezultatului licitaţiei din partea celorlalte două grupuri de firme participante, Ionuţ Rudeanu (nepotul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi al filialei judeţene PSD Hunedoara) declară că: „pentru mine, subiectul nu prezintă interes. Nu comentez. Se face din ţânţar armăsar, ca şi în cazul accidentului pe care l-am avut, în luna ianuarie, în Hunedoara”.

Valoarea estimativă a contractului se ridică la aproape 36.000.000 de lei.

One thought on “Firma ginerelui ministrului Blaga asigurã paza la CNH Petroşani

  • nu da spor noapte nu da salariul de baza minimul pe economie nu au personal suficient si tin oameni cate 2 3 suturi in ples stau 12 ore in loc de 8

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura