FlashPolitica si administratie

Finanţare pentru reorganizarea circulaţiei rutiere în Deva

Primăria Deva va cheltui peste patru milioane de euro pentru amenajarea parcului de la poalele Cetăţii şi pentru organizarea circulaţiei pe raza localităţii reşedinţă de judeţ, conform noului plan avizat de Poliţia Rutieră.

S-au aprobat studiile de fezabilitate

Prin HG nr. 988/2008, municipiul Deva a fost desemnat unul din polii de creştere şi dezvoltare urbană din România, hotărâre în baza căreia, administraţiei locale, i-a fost alocată o finanţare nerambursabilă de 14,09 milioane de euro. Banii sunt destinaţi realizării unor proiecte individuale, astfel încât, regiunile din ţară mai slab dezvoltate să devină locuri atractive pentru investiţii. Cu aceşti bani s-a hotărât să se construiască o fântână muzicală şi să se reamenajeze piaţeta din faţa Casei de Cultură. Ieri, consilierii locali au adoptat şi Studiul de fezabilitate pentru reabilitarea Parcului municipal Cetate, valoarea investiţiei ridicându-se la suma de aproape 1,1 milioane de euro. O altă documentaţie tehnico-economică aprobată a fost cea privind „sistemul integrat de management al traficului rutier în municipiul Deva, a cărui valoare a fost estimată la 3,2 milioane euro. (N. Ebner)

2 comentarii la „Finanţare pentru reorganizarea circulaţiei rutiere în Deva

  • Sunt de coma cu fantana muzicala. Daca ea va canta la ore fixe se va auzi o muzica cacofonica, de la fantana si de la ceasul bisericii aflata la cca 150 m.

  • ce naiba e in capul Lor !?

    cum poti sa ei sa atraga investitori in deva cu o fantana muzicala !? Vai… 🙁

    De ce nu se face un parc tehnologic ca si in alte tari din vestul europei, unde se construisc cladiri moderne din beton si sticla, pentru a fi inchiriate pe bani frumosi la corporatii internationale care ar putea produce sute sau mii de locuri de munca ??????

    noi mergem inapoi sau inainte???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura