Finanţare pentru cei care deschid o afacere în Valea Jiului

Ministerul Fondurilor Europene va lansa, în perioada următoare, un apel dedicat dezvoltării antreprenoriatului în zona Văii Jiului, cu o valoare de aproximativ 1,5 milioane euro.

Cei care îşi vor alcătui un proiect eligibil ar putea primi 40.000 de euro, fiind finanţate minimum 25 de planuri de afaceri. ”Guvernul României va sprijini această zonă pentru a deveni mai vizibilă atât prin resurse, cât şi prin oamenii care trăiesc aici, mai inclusivă prin oportunităţi egale tuturor, mai competitivă şi mai conectată, printr-o infrastructură dezvoltată. Va fi elaborat un plan de acţiune pe termen scurt şi mediu privind politicile sectoriale din toate domeniile, ce va fi implementat în Valea Jiului atât din fonduri naţionale, cât şi europene, după modelul altor state membre”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Decizia vine ca urmare a întâlnirii de la Petroşani, de săptămâna trecută, şi se înscrie în planul de tranziţie de la industria extractivă la o economie modernă, durabilă. (M.Gânju)

One thought on “Finanţare pentru cei care deschid o afacere în Valea Jiului

  • 17 septembrie 2018 la 21:39
    Legătură permanentă

    Valea jiului a votat tot timpul (28 ani) cu PSD (la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , …) si vrea fapte nu vorbe ex. asfaltarea drumului DN 7A (Cheile Jietului) ca isi rup masinile cetateni vaii jiului pentru a ajunge la Voineasa sau pe Transalpina , drumul spre Herculane , Gara Petrosani , Termoficarea in valea jiului , investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan , Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , Schi la Petrila , … iar Consiliul Judetean Hunedoara PSD sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.