Actualitate

Final de proces în cazul deveanului învinuit de viol

Magistraţii Judecătoriei Deva au rămas în pronunţarea soluţiei în dosarul bărbatului acuzat că a profitat de o tânără cu discernământ limitat. Verdictul judecătorilor ar urma să fie dat în şedinţa de judecată de astăzi.

Deveanul învinuit de viol se află în arest preventiv încă de la începutul anului, în ciuda încercărilor repetate de a fi plasat sub control judiciar ori arest la domiciliu, măsuri preventive mai blânde. Ovidiu Cionca, de 29 de ani, din Deva, a fost judecat pentru infracţiunea de viol, iar magistraţii au stabilit termenul de pronunţare a sentinţei pentru astăzi, joi, însă soluţia nu va fi una definitivă.
Potrivit anchetei, Cionca ar fi obligat o tânără de 19 ani să întreţină raporturi sexuale cu el în scara unui bloc din municipiul Deva. Bărbatul a profitat de faptul că tânăra are un discernământ limitat. Individul a acostat-o pe victima de 19 ani, din Deva, pe care o cunoştea şi i-ar fi propus să se plimbe. A reuşit să o atragă în scara unui bloc unde a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Un locatar a văzut ce se întâmplă şi a alertat autorităţile. Cionca a dispărut imediat după comiterea faptei, dar a fost prins şi arestat preventiv după circa jumătate de an de la infracţiune. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura