Filer, Uscatu şi Cupeţiu petrec sărbătorile după gratii

Cristina Ghenea

Hotărârea prin care menţinerea în arest a celor trei afacerişti ai fierului din municipiul Hunedoara – cercetaţi pentru evaziune fiscală şi delapidare – a fost prelungită, rămâne valabilă.
Filer (foto dreapta), Uscatu (foto stânga) şi Cupeţiu au pierdut recursul făcut la Curtea de Apel Alba Iulia, astfel că îşi vor petrece sărbătorile în spatele gratiilor.
După ce magistraţii de la Tribunal au fost de acord cu prelungirea măsurii de arest preventiv în cazul lui Adrian Filer, Florin Uscatu şi Dorin Cupeţiu, hunedorenii şi-au încercat norocul şi la Curtea de Apel, declarând recurs împotriva soluţiei. N-au avut noroc, însă, nici de această dată, căci judecătorii au respins, ieri, recursurile, astfel că prelungirea arestului, cu încă 30 de zile, rămâne valabilă. În acest timp, procurorii continuă ancheta în acest dosar. Potrivit comunicatului Parchetului, cei trei hunedoreni au fost prinşi că au derulat afaceri necurate cu produse laminate, creând, astfel, un prejudiciu de circa 1,8 milioane lei. Pentru recuperarea sumei, oamenii legii au pus sechestru pe mai multe bunuri ale celor trei suspecţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Exponatele unice, din aur nativ, zâmbesc, din nou, din spatele sticlei

Ieri, la Brad, un vis a devenit realitate. Muzeul Aurului din municipiu a fost redeschis, după mai mulţi ani în...

Echipa perfectă

Formaţia de juniori a clubului Universitatea Petroşani a încheiat turul Ligii a IV-a pe locul întâi, având 17 victorii din

Tânăr din Deva, cercetat în Gorj, pentru lovire

Un tânăr de 25 de ani, din Deva, este cercetat de poliţişti după ce a agresat fizic un bărbat, în

Închide