Politica si administratie

Fii primar pentru o zi!

Ai între 14 și 35 de ani și vrei să vezi cum funcționează administrația lo­cală? Te poți angaja ca primar la Hunedoara, dar doar pentru o zi.
În data de 2 mai se sărbătorește Ziua Tineretului, iar conducerea Primăriei mu­nicipiului Hunedoara marchează evenimentul prin această acțiune ine­dită. „Alături de primarul Dan Bobouțanu, se vor parcurge procedurile și etapele unei zile obișnuite de lucru, ca să se înțeleagă mai bine procesul adminis­trativ prin care instituțiile publice locale își desfășoară activitatea”, sus­țin reprezentanții Primăriei municipiu­lui Hunedoara.
Fii și tu primar pentru o zi!. Acesta este îndemnul ad minisgtrației publice locale din municipiul de pe Cerna. Înscrierile se pot face până în data de 30 aprilie 2022, printr-o solicitare la adresa de email: [email protected]. Informații suplimentare la telefon: 0799.933.399. (A.N.)

One thought on “Fii primar pentru o zi!

  • Ați acceptat să fie torturați oameni nevinovați în Hunedoara ca o normalitate și mai strigați că , educația morală vă este săracă . Dureros și rușinos .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura