Fetiţă de 11 ani violată de un bărbat de 45 de ani

13 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Suspectul este vecin cu copila violată, ameninţată şi şantajată repetat. Mama fetiţei susţine că a fost şi ea obligată de individ să întreţină relaţii sexuale cu el. Şeful IPJ Hunedoara a solicitat o verificare în regim de urgenţă la Poliţia Petroşani, după ce au apărut informaţii cum că mama ar fi sesizat că minora a fost abuzată sexual, iar poliţiştii ar fi ignorat spusele femeii.

Bărbatul acuzat de viol şi şantaj are 45 de ani, este din Petroşani, şi ar mai fi avut probleme cu legea. Faptele reprobabile de care este acuzat Petru Rafan s-au petrecut la locuinţa lui din cartierul Colonie.
”O femeie de 34 de ani a reclamat în cursul acestei seri (n.r. miercuri seara) că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuinţa bărbatului de 45 de ani, din Petroşani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora. (…) Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat magistraţilor de la Judecătoria Petroşani sub acuzaţia de viol şi şantaj. Avea înregistrări cu fata şi o şantaja că le va face publice, dacă minora va spune despre relaţiile sexuale mamei sau altor persoane”, a informat IPJ Hunedoara.
Mai mult decât atât, presa locală arată că minora ar fi fost obligată de individ să întreţină relaţii sexuale şi cu alţi trei bărbaţi, dar şi cu el şi soţia acestuia. Şi aceste aspecte sunt verificate de anchetatori, iar dacă se vor confirma, suspectul ar putea fi acuzat şi de comiterea altor infracţiuni. Totodată, penal ar putea răspunde şi cei trei bărbaţi, dacă anchetatorii vor stabili că au avut relaţii sexuale cu copila de 11 ani.
O serie de informaţii apărute în presa din Valea Jiului, cum că mama minorei ar fi cerut ajutor poliţiştilor încă din luna ianuarie, iar aceştia nu au acţionat, au determinat conducerea Poliţiei Române să dispună o verificare internă la Poliţia Petroşani. „Aspectul dacă femeia a sesizat anterior datei de 12.02.2020 faptele către Poliţia municipiului Petroşani va fi stabilit pe parcursul verificării interne dispuse în regim de urgenţă de conducerea IPJ Hunedoara”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. De asemenea, şeful Poliţiei Române a cerut să i se comunice cât mai repede rezultatul verificărilor făcute la Poliţia Petroşani.
Aseară, Petru Rafan a fost prezentat judecătorului cu propunerea de arestare preventivă fiind acuzat de viol şi şantaj. Instanţa din Petroşani a acceptat cererea procurorilor şi a emis mandat de arestare preventivă pe numele acuzatului pentru 30 de zile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum a ajuns Pediatria spitalului judeţean din calul de bătaie al tuturor, într-o secţie de care n-ai motiv de critică

Medici dedicaţi, personal profesionist, pacienţi atent îngrijiţi, curăţenie desăvârşită, igienizare după protocoale bine stabilite – aşa se poate caracteriza astăzi...

Bulina neagră, 13.02.2020

Atila Iosif Lorincz, bărbat din comuna Băcia Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de tentativă de omor, conducere...

Bulina albă, 13.02.2020

Adina Irinel Stegar, profesor în cadrul Universităţii din Petroşani Pentru că o lucrare a sa în domeniul Sociologiei a fost...

Închide