Sport

Festival de goluri şi suspans la RealSport

Ciprian Marinuţ

Cel mai frumos spectacol al etapei din weekend a campionatului RealSport l-au oferit partidele din Liga B. Jocul dintre Sews R. Orăştie şi Cerna Sântuhalm, scor 8-9, s-a remarcat prin numărul mare de goluri şi răsturnările de scor, iar duelul dintre lidera Quasar şi AFC Cristur a fost „colorat” cu o răsturnare de scor şi mult suspans.
Meci de vacanţă
Partida dintre Sews R. Orăştie şi Cerna Sântuhalm a fost sub impactul unei „brize de vacanţă”, întrucât avea miză doar pentru gruparea din Sântuhalm, care încă mai speră la locul trei în play-off-ul Ligii B. Însă, şi „cabliştii” din Orăştie au jucat cu suflet, deşi pentru ei, partida era doar una de palmares. Prin urmare, golurile au curs pe bandă rulantă, schimbările de scor au fost imprevizibile, iar spectacolul a primit aplauze la scenă deschisă.
Lider cu motor diesel
Ca de obicei, lidera Quasar a început cu frâna de mână trasă şi a făcut o primă repriză modestă. Tinerii de la FC Cristur au profitat şi au condus la pauză cu 1-0 şi puteau chiar să-şi majoreze avantajul, însă au irosit două lovituri de penalitate, de la 10 metri, acordate pentru cumul de faulturi. Scenariul s-a schimbat radical după pauză, când Quasar, la care a intrat „dirijorul” Claudiu Mirea, s-a încălzit şi a accelerat jocul. Golurile au picat rapid în poarta celor din Cristur şi scorul a devenit 3-1 pentru Quasar. La acest scor, Quasar a cam terminat benzina şi le-a permis adversarilor să domine. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2, deşi FC Cristur a avut unele ocazii de egalare.
În SuperLigă, nimic nou sub soare. Fruntaşele CSD şi Avantaje au obţinut victorii, fără emoţii, Voinţa Vălişoara – CSD 4-6 şi Venus 2005 Deva – Avantaje 1-7, şi se menţin la egalitate de puncte pe primele două locuri ale clasamentului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura