Festival de goluri la „Cupa Big Fm”

11 Fotbal-Cupa Big FM (17)Ciprian Marinuţ

Echipele Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” şi Liceului Teoretic „Traian” s-au calificat în finala ediţiei a 5-a a „Cupei Big Fm” la fotbal, după victorii categorice în semifinalele disputate, ieri, la Sala Sporturilor din Deva. Echipa de la „sportiv” este pentru a cincea oară în finală, după ce a reuşit un festival de goluri, scor 14-2 cu „CN „Decebal”, iar pentru „Traian”, calificarea în ultimul act este o premieră.

O generaţie specială, alta în formare
Prima semifinală a competiţiei a scos la rampă „generaţia specială” de la Liceul Teoretic „Traian”. Trupa pregătită de Titi Scorpie, formată în majoritate din elevii de clasa a 12-a, din care unii sunt legitimaţi la cluburi din Deva şi împrejurimi, a jucat inteligent şi pragmatic şi a dispus cu 3-0 de formaţia de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”. Diferenţa s-a făcut la capitolul experienţă, întrucât echipa de la „Grigore Moisil”, care era cotată ca favorită, a avut doar doi jucători de clasa a 12-a, ceilalţi fiind din clasele a IX-a şi a X-a. Golurile celor de la „Traian” au fost marcate de Junică (10), Mustaţă (13) şi A. Muntean (31). Prin acest succes, formaţia Liceului „Traian” a acces în premieră în finala „Cupei Big Fm”, cea mai populară competiţie fotbalistică a liceenilor deveni.

Poftă de gol
Duelul dintre campioana CNS „Cetate” şi echipa CN „Decebal” a însemnat o nouă victorie a „muşchilor şi Ştiinţei motrice” în faţa „inteligenţei”. „Sportivii” au început tare şi au condus cu 4-0 după primele şapte minute, astfel că „decebaliştii” au picat psihic. A urmat un festival de goluri al campionilor, care s-au impus cu 14-2, după ce au condus cu 6-0 (la pauză), 7-1 şi 11-2. Golurile au fost marcate de: Petrea (2, 6, 7, 38), Drăgoiu (3, 32, 39), Moldovan (15, 25), S. Marian (18), Olariu (34, 36, 39), Sebeşten (39), respectiv Florian (23), Truşcă (38). Echipa CNS „Cetate” s-a calificat astfel pentru a cincea oară în finală şi îşi va apăra trofeul cucerit anul trecut în finala care va avea loc azi, de la ora 20.00. Învinsele din cele două semifinale se vor întâlni în finala mică, programată de la ora 19.00.

Casete tehnice
Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” – Liceul Teoretic „Traian” 0-3 (0-2)
Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”: Stoicuţă – Mihalca, Morcozan, Cernat, Abuşan (cpt.), Lazăr, Ilica, Bichescu. Antrenori: Andrei Szemeş şi Alin Petraş.
LT „Traian”: Prioteasă, Anca – Muntean (cpt.), Epure, Mustaţă, Moga, Junică, Luca, Staicu, Simoc, Maftei. Antrenor: Titi Scorpie.
CNS „Cetate” – Colegiul Naţional „Decebal” 14-2 (6-0)
CNS Cetate: Bodoşcă – S. Marian, M. Olariu, Fl. Olariu, Grădinaru, Drăgoiu (cpt.), Petrea, Moldovan, Vasiu, Totoi, Sebeşten. Antrenor: Gheorghe Iclozan
CN Decebal: Barabaş (cpt.) – Tomşa, Truşcă, Purtător, Paulitsch, Balaj, Galea, Florian, Manu, M. Radu. Antrenor: Cristian Bauman.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare