Femeile liberale – grijă pentru copii şi vârstnici

Sorina Popa

Senatorul PNL Carmen Hărău (foto) a organizat ieri o conferinţă de presă, pentru a arăta care sunt câteva dintre activităţile femeilor liberale din judeţ. Fie că se ocupă de campanii pentru copii, sau de cele pentru seniori, liberalele hunedorene nu se lasă şi merg mai departe cu proiectele demarcate în urmă cu ani de zile.

Părinţii, aduşi gratuit acasă o dată pe trimestru
”Femeile liberale din judeţul Hunedoara acţionează pe două direcţii. Este vorba de copii şi de vârstnici. Am derulat în judeţ Campania să trimitem copiii la şcoală. Avem şi în acest an, în plată, 156 de copii, în lupta pentru abandonul şcolar. Este adevărat, este o picătură într-un ocean, dar am conştientizat prin această campanie, nevoia de a trimite copiii la şcoală. Tot în cadrul luptei împotriva abandonului şcolar a apărut grija pentru micuţii cu părinţii plecaţi la lucru în afara ţării. Avem un proiect prin care intenţionăm să aducem părinţii acasă, gratuit, o dată pe trimestru, să-şi vadă copiii. Foarte mulţi nu-şi văd odraslele decât poate o dată la an. Este crunt”, a declarat senatorul PNL de Hunedoara, Carmen Hărău.

Creştere substanţială a indemnizaţiei veteranilor de război
”Am repus o propunere legislativă în Parlament pentru veteranii de război. Este o recompensare târzie, este adevărat. Dar, indemnizaţiile vor creşte foarte mult, dacă proiectul acesta va fi votat în Parlament. Dacă acum veteranii de război primesc 160 de lei pe lună, noi am propus ca indemnizaţia acestora să ajungă până la 1.600 de lei. Este un salt mare, dar sunt 8.000 de veterani în întreaga ţară. Alte state dau recompensaţii de mii de euro pentru aceşti oameni, merită să le dăm şi noi mai mult”, a adăugat parlamentarul liberal în conferinţă de presă.

One thought on “Femeile liberale – grijă pentru copii şi vârstnici

  • 2 octombrie 2018 la 4:45
    Legătură permanentă

    Voi liberalii Nu Va regasiti.sunteti in continuare aerieni!
    Daca vreti sa castigati alegerile adresativa unii segment mai mare…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.