Politica si administratie

Femeile din PSD Deva si-au ales o nouã conducere

Femeile din organizaţia PSD Deva şi-au ales conducerea, la sfârşitul săptămânii trecute, conferinţa desfăşurându-se la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din partea conducerii judeţene, au participat preşedintele organizaţiei judeţene de femei, Liliana Ţolaş, senatorul Cosmin Nicula şi deputatul Laurenţiu Nistor.
Conferinţa s-a derulat fără incidente, în urma votului, Alexandrina Ghergan, medic la Spitalul Judeţean Deva, fiind realeasă în unanimitate, în funcţia de preşedinte al filialei din Deva a femeilor membre PSD. De asemenea, Dorela Murăraşu, Emilia Luca şi Lucia Moldovan au fost alese vicepreşedinte ale organizaţiei, iar Cibian Monica, secretar. Biroul Executiv al filialei devene a femeilor pesediste mai cuprinde 14 membre. Tot cu acest prilej, au fost alese şi delegatele pentru conferinţa judeţeană a femeilor din PSD, care va avea loc în 11 septembrie.

2 comentarii la „Femeile din PSD Deva si-au ales o nouã conducere

  • urat din partea lui Florinel (Cazacu) ca nu a participat si el tocmai acu’ in prag de scrutin intern !

  • Pai Florinel, escrocu asta isi strange calabalacul din sediu judetean. Stie si el, cu mintea lui de sindicalist, ca nu mai are nicio sansa. Nu-l mai vrea centru, nici pe el nici pe partenerul lui de afaceri cu termopane, Ciorditoiu de la Petrosani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura