Familia crede că e mort, poliţiştii îl caută

9 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

În lipsa unor dovezi, poliţiştii din Petroşani caută un bărbat de 49 de ani, din localitate, despre care nu se mai ştie nimic încă din luna august.
Fratele bărbatului dispărut a aflat că a murit, însă în evidenţele autorităţilor acesta nu apare ca decedat. Prin urmare, pentru a da de urma lui, poliţiştii fac cercetări şi cer celor care au informaţii despre dispărut să anunţe imediat poliţia. Bărbatul presupus decedat se numeşte Doru-Emilian Catrina (foto), de 49 de ani, iar fratele său le-a spus poliţiştilor că s-a întâlnit cu el în luna august 2019, iar ulterior, fiind plecat la muncă în străinătate, a aflat că bărbatul ar fi fost găsit decedat, pe raza municipiului Petroşani.
Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 49 de ani nu are o locuinţă stabilă, a avut mai multe internări în diferite unităţi medicale şi ultima dată a fost văzut în municipiul Petroşani la jumătatea lunii septembrie 2019. Semnalmentele bărbatului căutat de poliţişti sunt următoarele: înălţime 1,80-1,85 m, greutate aproximativ 60 kg, constituţie astenică; faţa ovală, cu pomeţii proeminenţi; păr şaten spre blond, tuns scurt, într-o parte, ochi căprui, nas şi buze normale. Este posibil să fie îmbrăcat cu o geacă de fâş de culoare neagră, blue-jeans şi o pereche de pantofi sport. Este bolnav de psoriazis, având pe faţă şi pe corp semnele acestei boli, mâna dreaptă prezintă paralizie şi se deplasează foarte greu. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Grup de cetăţeni cehi blocat în Retezat

Un grup de turişti din Cehia au intrat cu autoturismele de teren pe un drum greu accesibil din Munţii Retezat...

Sentinţe definitive în dosarul traficanţilor de droguri

Trei dintre cei şase condamnaţi în primă instanţă pentru trafic de droguri au rămas cu pedepsele cu executare. Curtea de...

Dascăl de 59 de ani acuzat că ar fi agresat sexual o elevă de 8 ani

Un dascăl din comuna Pui este acuzat că ar fi abuzat sexual o elevă de doar opt ani. Poliţiştii s-au...

Închide