Falsul curier, trimis în judecată pentru mai multe ţepe

Bărbatul a fost prins pe raza oraşului Haţeg, după ce reuşise să mai dea o ultimă lovitură. A fost arestat preventiv pentru înşelăciune, dar tribunalul a dispus să fie cercetat sub control judiciar.
Marian Vlad, de 36 de ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş, a reuşit să facă o pagubă de 200.000 de lei unor firme, spun anchetatorii. Procurorii au finalizat cerce­tările şi l-au trimis în judecată pentru patru acte de înşelăciune, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals şi con­du­cerea unui vehicul fără permis de con­ducere.
Schema în urma căreia individul a păcălit mai mulţi patroni era simplă. Promitea ser­vicii de curierat, de transport marfă, şi se prezenta la sediul persoanelor vătămate folosindu-se de nume false. Ridica marfa şi dus era. ”În a­cest mod a înşelat un număr de patru per­soane vătămate – societăţi comerciale de pe raza localităţilor Bărăştii Haţegului, judeţul Hu­ne­doara, sectorul 4 Bucureşti, municipiul Plo­ieşti, respectiv comuna Adunaţii Copăceni, ju­de­ţul Giurgiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 200.000 lei”, informa IPJ Hunedoara. Dosarul va fi soluţionat de către magistraţii Judecătoriei Haţeg. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare