Falsul curier, trimis în judecată pentru mai multe ţepe

11 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul a fost prins pe raza oraşului Haţeg, după ce reuşise să mai dea o ultimă lovitură. A fost arestat preventiv pentru înşelăciune, dar tribunalul a dispus să fie cercetat sub control judiciar.
Marian Vlad, de 36 de ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş, a reuşit să facă o pagubă de 200.000 de lei unor firme, spun anchetatorii. Procurorii au finalizat cerce­tările şi l-au trimis în judecată pentru patru acte de înşelăciune, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals şi con­du­cerea unui vehicul fără permis de con­ducere.
Schema în urma căreia individul a păcălit mai mulţi patroni era simplă. Promitea ser­vicii de curierat, de transport marfă, şi se prezenta la sediul persoanelor vătămate folosindu-se de nume false. Ridica marfa şi dus era. ”În a­cest mod a înşelat un număr de patru per­soane vătămate – societăţi comerciale de pe raza localităţilor Bărăştii Haţegului, judeţul Hu­ne­doara, sectorul 4 Bucureşti, municipiul Plo­ieşti, respectiv comuna Adunaţii Copăceni, ju­de­ţul Giurgiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 200.000 lei”, informa IPJ Hunedoara. Dosarul va fi soluţionat de către magistraţii Judecătoriei Haţeg. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Zeci de amenzi pentru nepurtarea măştilor

Nu mai puţin de 40 de amenzi contra­ven­ţionale au fost aplicate în 24 de ore de către echipele mixte de...

Doi deţinuţi convertiţi la islam au reclamat statul la CEDO

Doi infractori români au obţinut con­dam­narea statului român de către Curtea Euro­peană a Drepturilor Omului (CEDO), după ce au reclamat...

,,Nu este admisibil ca dreptul fundamental de a se exercita credinţa să fie îngrădit!”

Partidul România Mare recunoaşte că, din punct de vedere constituţional, Biserica este se­parată de stat. Ca urmare, deciziile privind societatea...

Închide