Fabrica de făină proteică de la Băcia, bătaie de cap pentru săteni

3 iulie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Fabrica de făină proteică de la Băcia se pare că le aduce numai necazuri oamenilor de acolo. La toate reclamaţiile trebuie să facă faţă, în primul rând, primarul Florin Alba (foto mic), deşi el nu are nici o vină, fabrica funcţionând de dinainte ca acesta să ajungă pe fotoliul de edil al comunei.

Să nu funcţioneze în weekend
Sătenii au strâns peste 600 de semnături, pe care le-au trimis la toate instituţiile abilitate, în vederea obţinerii unei funcţionări normale a fabricii cu pricina. „Fabrica nu este închisă. Noi am cerut ca ea să nu funcţioneze de sâmbăta de la ora 7 dimineaţa şi până lunea la ora 7 şi, de asemenea, să nu mai depoziteze afară în acest interval materia primă. De ce am cerut acest lucru? Cei de acolo depozitează resturile de animale moarte fără să aibă camere frigorifice, vă daţi seama ce mirosuri sunt în condiţiile în care materia primă stă acolo şi nu este folosită. O altă solicitare a fost aceea ca deşeurile de animale moarte să fie transportate până la fabrica din Băcia tot cu nişte maşini prevăzute cu agent frigorific. Dacă ei le aduc de la sute de kilometri, până la noi au putrezit acele deşeuri”, a declarat primarul comunei Băcia, Florin Alba, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Georgeta Barabaş, directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Deva, a afirmat că Fabrica de făină proteică de la Băcia se află în situaţia de revizuire a autorizaţiei de mediu. „Până în 18 iulie, stă pe site-ul agenţiei noastre această autorizaţie şi cine doreşte poate aduce observaţii“, a spus Georgeta Barabaş.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. vasile spune:

    Lasați-l, sărăcutu’in pace! nu vedeti ce mutra de nevinovat are? E mic și el și nu era pe-acolo când s-a inventat fabrica lui peste prajit…Cum să dea piept cu toate?

  2. Gheorghe spune:

    Pe Zegrean il doare in **** de primar, fabrica merge in continuare si banii curg, primaru nare ce sa faca e vai **** lui… n-avea nici la inceput ce aa faca e un agagarici nu are nici o vorba de spus in comuna lui

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 4.07.2018

Nicolae Savu,  bărbat din municipiul Deva Pentru că, împreună cu iubita lui au tâlhărit şi au stâlcit în bătaie un...

Bulina albă, 4.07.2018

Robert Muzsic, consilier local al municipiului Hunedoara Pentru că a câştigat bătălia dusă împotriva deciziei colegilor săi de excludere din...

Măsuri pentru integrarea absolvenţilor pe piaţa forţei de muncă

România este pe locul al treilea în regiune, după dificultatea de a găsi forţă calificată de muncă. Avem nevoie de...

Închide