Fabrică de băuturi răcoritoare la Peştişu Mare

  Sorina Popa

Aleşii locali din municipiul Hunedoara au aprobat, ieri, concesionarea, prin licitaţie publică, a două terenuri, în vederea montării unei staţii de preparat mixturi asfaltice şi construirea unei fabrici de băuturi carbogazoase şi îmbutelierii de apă minerală.

Conductă de la Vadu Dobrii la Peştişu Mare
În total, este vorba de o suprafaţă de 10 hectare de teren, situate în satul Peştişu Mare, aflat în domeniul privat al municipiului Hunedoara. Hidroconstrucţia SA Sucursala Râu Mare Retezat a solicitat Consiliului Local Hunedoara să concesioneze puţin peste două hectare de teren în această zonă. Firma urmează să-şi monteze aici o staţie de preparat mixturi asfaltice. „Va fi cea mai modernă unitate de asfalt din zona de Vest a ţării”, a declarat Viorel Arion, primarul Hunedoarei.
Şi firma Quasar SA a solicitat Primăriei Hunedoara să concesioneze un teren în suprafaţă de aproape opt hectare, tot în zona Peştişu Mare, pentru construirea unei fabrici de îmbuteliere a apei minerale şi a sucurilor naturale, precum şi a unui centru logistic. „Cei de la Quasar au identificat un izvor de apă minerală la Vadu Dobrii. Vor construi o conductă, de la Vadu Dobrii şi până la Peştişu Mare. Este vorba de două investiţii importante pentru hunedoreni, fiind create noi locuri de muncă atât la staţia de asfalt, cât şi la fabrica de sucuri şi la centrul logistic aferent”, a adăugat edilul şef din municipiul Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare