F.R.F. „păsuieşte” Jiul, în cazul litigiilor cu jucătorii

Ciprian Marinuţ

Comisia de Litigii a F.R.F. a amânat, pentru a doua oară, verdictul în cazul memoriilor celor şapte fotbalişti de la Jiul Petroşani, care doresc să devină liberi de contract, pe motiv că nu şi-au încasat drepturile financiare.

Club avantajat, jucători încurcaţi
După modelul justiţiei din România, şi Comisia de Litigii a FRF pare să fie o specialistă a amânărilor şi a favorizării, măcar temporare, a celor puternici. Comisia a amânat, pentru a doua oară, la finalul săptămânii, verdictul aşteptat de fotbaliştii Mihai Pintilii, Ciprian Răduţoiu, Andrei Antohi, Viorel Stancu, Mircea Gheorghe, Mircea Ilie şi Ionuţ Luţu, care vor să scape de Jiul. Clubul petroşănean a câştigat astfel încă o săptămână răgaz, pentru a-şi achita restanţele faţă de jucători, situaţie în care îi poate păstra la club sau poate avea pretenţii financiare la transferul lor. Cei şapte fotbalişti sperau să fie declaraţi liberi de contract, întrucât majoritatea are oferte de transfer de la echipe din prima ligă şi ar fi putut pleca mai uşor, dacă scăpa de pretenţiile Jiului. „Ne încurcă rău de tot, pentru că se tot amână, întrucât nu ştim exact unde vom juca din retur. Ar fi trebuit să se soluţioneze în favoarea noastră. Am petrecut sărbătorile de iarnă fără nici un leu de la clubul Jiul şi era corect să fim lăsaţi să plecăm liberi la alte echipe”, a spus unul dintre jucătorii cu memoriile.

Încă un memoriu de eliberare
Cornel Gheţi este cel de-a optulea jucător al alb-negrilor care a depus, la finalul săptămânii, un memoriu, pentru a putea pleca de la Jiul, fotbalistul având câteva oferte de la echipe din Liga l. Mijlocaşul de 23 de ani, unul dintre jucătorii preferaţi ai patronului Alin Simota, îşi cere restanţele financiare şi vrea să fie liber să se transfere la altă echipă. „Am murit de foame de sărbători, nu am avut bani să-mi iau o pâine”, a spus, mai în glumă mai în serios, unul dintre oamenii de bază ai „minerilor”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.