Expoziţie de maşini de epocă la Deva

15 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

Colecţionarii maşinilor de epocă se vor întâlni la Deva, într-o expoziţie de excepţie. Evenimentul «Istorie şi Cai putere” care va avea loc în data de 21 iulie 2019, va reuni maşini de epocă, dar şi motociclete cu mulţi cai putere.

Aproximativ 20 de maşini istorice şi peste 25 de motociclete vor fi expuse în Piaţa Unirii, între orele 11:00 şi 13:00. Printre maşinile aşteptate la eveniment se află autovehicule istorice de fabricaţie românească sau străină.
Trebuie să ştiţi că nu orice maşină veche este neapărat şi una de epocă. Pentru ca un vehicul să fie declarat istoric trebuie să îndeplinească mai multe condiţii şi să aibă un atestat special.
Evenimentul ,,Istorie şi Cai putere” este organizat de Classic Car Hunedoara şi Kermit Racing Deva, în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva. Pasionaţii de automobile şi motociclete sunt aşteptaţi de către organizatori să admire modelele retro, adevărate bijuterii pe patru roţi, dar şi vehiculele pe două roţi care ating viteze impresionante. (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ferestre în timp, o invitaţie la descoperirea trecutului, prezentului şi viitorului Geoparcului

Din această vară, locuitorii şi vizitatorii Geoparcului Internaţional UNESCO Ţara Haţegului sunt invitaţi să conştientizeze şi să descopere modificările spaţio-temporale...

Dosarul electronic, disponibil la toate instanţele din judeţ

De ieri, aplicaţia „Dosarul electronic“ este disponibilă la toate instanţele din judeţul Hunedoara, dar şi din judeţele Alba şi Sibiu,...

Anunţ Finanţe 2

Închide