Expoziţie de grafică satirică la Centrul Cultural din Deva

27 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

„Isteria la români” este titlul unei expoziţii inedite de grafică satirică a artistului Gabriel Rusu, care va fi vernisată marţi, 1 septembrie 2020, la ora 18:00, pe platoul din faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.
Expoziţia reuneşte aproximativ 45 de lucrări semnate de caricaturistul şi graficianul Gabriel Rusu, din Târgu Mureş şi va fi deschisă în perioada 1 – 30 septembrie 2020. Lucră­rile vor fi expuse în holul principal al Centrului Cultural din Deva, astfel încât să poată fi admirate de pe platoul din zona fântânii muzicale.
La eveniment va fi prezent şi cunoscutul caricaturist
Cris­tian Vecerdea – CRIV. După deschiderea expoziţiei, Gabriel Rusu şi Cristian Vecerdea – CRIV vor realiza por­trete „la minut” localnicilor şi turiştilor care vor fi prezenţi în Piaţa Victoriei din centrul Devei.
Gabriel Rusu (51 de ani) este absolvent al Universităţii de Arte din Târgu Mureş şi membru al Uniunii Caricaturiştilor din România. Lucrările sale au fost publicate în albume, ca­taloage, ziare şi re­viste din Europa, Asia şi America. Artistul are în palmares peste 40 de premii şi trofee obţinute la expoziţii şi saloane de cari­ca­tură, colective şi per­so­nale.
Vernisajul expoziţiei „Isteria la români” se va desfăşura cu res­pectarea măsurilor insti­tuite la nivel naţional, pe pe­rioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Deva şi Centrul Cultural „Dră­gan Muntean”. Par­ti­ci­parea publicului la e­ve­­niment este liberă. (Biroul de presă al Primăriei Deva)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Donatorii de sânge, aşteptaţi şi sâmbătă la centre

Centrele de transfuzie sanguină din întreaga ţară, inclusiv cel din Deva, vor fi deschise mâine, sâmbătă, 29 august donatorilor de...

Măsuri care trebuie respectate în campania electorală

Guvernul introduce în hotărârea privind prelungirea stării de alertă măsuri care trebuie respectate în timpul cam­paniei electorale. Potrivit notei de...

Din nou probleme cu plata cotizaţiei pentru prinderea câinilor fără stăpân

Sorina Popa Noul serviciu specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân din judeţ are în prezent 53 de membri. Este vorba...

Închide