Expoziţie de grafică satirică la Centrul Cultural din Deva

„Isteria la români” este titlul unei expoziţii inedite de grafică satirică a artistului Gabriel Rusu, care va fi vernisată marţi, 1 septembrie 2020, la ora 18:00, pe platoul din faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.
Expoziţia reuneşte aproximativ 45 de lucrări semnate de caricaturistul şi graficianul Gabriel Rusu, din Târgu Mureş şi va fi deschisă în perioada 1 – 30 septembrie 2020. Lucră­rile vor fi expuse în holul principal al Centrului Cultural din Deva, astfel încât să poată fi admirate de pe platoul din zona fântânii muzicale.
La eveniment va fi prezent şi cunoscutul caricaturist
Cris­tian Vecerdea – CRIV. După deschiderea expoziţiei, Gabriel Rusu şi Cristian Vecerdea – CRIV vor realiza por­trete „la minut” localnicilor şi turiştilor care vor fi prezenţi în Piaţa Victoriei din centrul Devei.
Gabriel Rusu (51 de ani) este absolvent al Universităţii de Arte din Târgu Mureş şi membru al Uniunii Caricaturiştilor din România. Lucrările sale au fost publicate în albume, ca­taloage, ziare şi re­viste din Europa, Asia şi America. Artistul are în palmares peste 40 de premii şi trofee obţinute la expoziţii şi saloane de cari­ca­tură, colective şi per­so­nale.
Vernisajul expoziţiei „Isteria la români” se va desfăşura cu res­pectarea măsurilor insti­tuite la nivel naţional, pe pe­rioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Deva şi Centrul Cultural „Dră­gan Muntean”. Par­ti­ci­parea publicului la e­ve­­niment este liberă. (Biroul de presă al Primăriei Deva)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.