Expoziţie cu maşini de epocă la Deva

Colecţionarii maşinilor de epocă se vor reuni la Deva. Retromobil Club România, în parteneriat cu Serviciul Public Administrare Cetate Deva şi Primăria municipiului Deva organizează sâmbătă 20 octombrie, evenimentul ,,Retro Parada Toamnei 2018”. Maşinile de epocă vor fi expuse în Piaţa Unirii între orele 10:00 şi 13:00.

Evenimentul îşi propune să reunească posesorii şi pasionaţii de automobile şi motociclete de epocă din judeţul Hunedoara. La expoziţie pot participa autovehicule cu vechimea mai mare de 30 de ani, cu sau fără atestat istoric, aflate în stare bună din punct de vedere estetic şi tehnic. Printre maşinile istorice aşteptate la eveniment se află şi un Renault din 1921, aflat în perfectă stare de funcţionare, dar şi autovehicule istorice de fabricaţie românească sau străină.
„Retro Parada Toamnei 2018” se organizează concomitent în aproximativ 40 de oraşe din România. Devenii sunt aşteptaţi de către organizatori să admire ,,bijuteriile pe patru roţi” care se vor afla doar pentru câteva ore, în oraşul de la poalele Cetăţii. (D.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.