Expertiză tehnică pentru Casa de Cultură din Hunedoara

Sorina Popa

Consilierii judeţeni vor trebui să aprobe, astăzi, alocarea sumei de 140.000 de lei pentru realizarea expertizei tehnice la obiectivul de investiţii Reabilitare Casa de Cultură din municipiul Hunedoara.

Asta, după ce reabilitarea Casei de Cultură a început în urmă cu mulţi ani, dar nici până astăzi nu s-a finalizat. Motivul? Un constructor neserios, care s-a ales şi cu o plângere penală şi care nu a adus lucrarea la starea pentru care a fost plătit.
În aceste condiţii, Consiliul Judeţean şi Primăria Hunedoara au semnat un acord de parteneriat pentru ducerea la bun sfârşit al investiţiei. Ca să se afle ce mai trebuie făcut şi câţi bani e nevoie pentru asta, aleşii judeţeni finanţează o expertiză tehnică. ”Este absolut necesară această expertiză tehnică, pentru a vedea ce trebuie făcut în continuare, din ce punct plecăm cu investiţia, pentru că de ani buni nu s-a făcut nimic. Eu cred că acest studiu va fi terminat într-o lună, iar apoi lucrarea va fi scoasă la licitaţie. E vorba de proiectare şi execuţie, astfel încât în primul trimestru al anului viitor, constructorul care câştigă licitaţia să se apuce de lucru. Partea noastră, a primăriei, este de a plăti autorizarea prevenirii incendiilor, în valoare de 1,2 milioane de lei”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Reabilitarea Casei de Cultură din municipiul HUnedoara a demarat în anul 2006.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.