Actualitate

Există speranță pentru Matei

PSD Deva a organizat duminică un con­cert de caritate pentru strângerea de fon­duri necesare micuțului Matei, un îngeraș de doar 2 ani, care trebuie operat în Statele Unite pentru a putea merge. Băiețelul de 2 ani și 4 luni este programat la o intervenție chirurgicală în Statele Unite ale Americii, iar costurile pentru aceas­tă operație se ridică la peste 100.000 de euro.

Binele lucrează prin oameni
„Duminică am trăit o mare bucurie alături de colegii mei din cadrul organizației PSD Deva. Duminica de astăzi, prima a postului Învierii Domnului, este Duminica dreptei credințe și, pentru micuțul Matei, a spe­ranței. Pentru că, în cadrul eve­nimen­tu­lui organizat de PSD Deva, s-au strâns apro­ximativ 33.000 de euro, bani de care Matei are ne­voie pentru a putea merge.
Le mulțumesc artiștilor Mariana Anghel, Mariana Suciu și Viorica Brândușan Lupo, maestrului George Câlțea, actriței Isabela Hașa, lui Ciprian Roman, și tuturor celor care s-au implicat în orga­ni­za­rea concer­tului de pricesne din această seară. Îl felicit pe președintele organizației PSD Deva, Lucian Rus pentru această inițiativă și îl în­curajez să continue pe acest drum al apro­pierii de oamenii care au nevoie de sprijinul nostru. Familia lui Matei trebuie să simtă că este iubită de Dumnezeu și să știe că Binele lucrează prin oameni.
Generozitatea celor care au donat pentru șansa lui Matei de a merge m-a impresionat și vă îndemn pe toți să nu ne oprim aici! Puteți dona în continuare pentru a susține financiar operația la care Matei este pro­gra­mat”, a spus Laurențiu Nistor, președintele organizației județene Hunedoara a PSD.
(A. N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura