Excursii pentru asistaţii de la UAMS Baia de Criş

26 august 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 DSCN1758Magdalena Şerban

Asistaţii social de la UAMS Baia de Criş s-au întors, nu demult, dintr-o excursie făcută în zona Arieşeni. Aceasta nu este singura lor deplasare din 2014, iar potrivit conducerii instituţiei, programul de drumeţii va continua atât cât va ţine vremea bună.

„Asistaţii noştri au fost plecaţi la mănăstirea de maici de la Râmeţ si în vizită în staţiunea Moneasa. Nu alegem rute lungi, ca să nu implice înnoptare. Cert este că întotdeauna merg însoţiţi de o infirmieră şi o asistentă, majoritatea aflându-se sub tratament. Le asigurăm hrană rece pe timpul deplasării şi totul este oferit gratuit, nu implică vreun cost din partea lor. De obicei, organizăm excursii primăvara, vara şi toamna. Tot în anul curent, au mai vizitat Muzeul Aurului din Brad şi Mănăstirea Prislop, iar zilele acestea, urmează să stabilim detaliile legate de o nouă destinaţie şi anume Casa Memorială Avram Iancu. În curând va veni timpul ploios şi răcoros şi nu ne vom mai permite să plecăm, în condiţii de toamnă târzie”, a arătat ec. Diana Bulz, managerul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Programări online şi telefonice la Spitalul judeţean

Deoarece era binecunoscută practica pacienţilor de a se prezenta la Policlinică cu noaptea-n cap, pentru a primi un bon de...

Zeci de berze au făcut escală în Aninoasa

Fenomen nemaiîntâlnit în localitatea Aninoasa, după ce un stol format din peste 50 de berze albe a rămas „blocat” de...

Bulina albă 27.08.2014

Ioan Demeter, preşedinte interimar PSD Deva

Închide