EXCLUSIV. Monica Iacob Ridzi, trimisă de urgență la o clinică din Viena

21 martie 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

05-monica-iacob-ridzi-7        Deputatul de Valea Jiului Monica Iacob Ridzi, soția primarului municipiului Petroșani, este supusă astăzi unei intervenții medicale complexe efectuată într-o clinică medicală din Viena. Deputatul suferă de o boală rară care duce la complicații, iar afecțiunile i s-au agravat, astfel că medicii români au trimis-o de urgență la Viena.

Monica Iacob Rdizi va fi suspusă astăzi, vineri, unei intervenții complexe desfășurată sub anestezie generală de medicii austrieci, iar surse apropiate familiei spun că starea de sănătate a deputatului PP-DD din Valea Jiului s-a deteriorat în ultima perioadă. Din cauza afecțiunii de care suferă, Monica Iacob Ridzi este permanent monitorizată de doctori, iar ultimele controale medicale au arătat că se impune internarea de urgență la o clinică din Viena, pentru investigații de specialitate.

”Boala ei s-a agravat și medicii români au decis să o trimită în Austria, pentru că în țară nu pot efectua analizele și tratamentul care se impun în cazul parlamentarului hunedorean. În Austria, medicii au programat-o de urgență pentru operație și astăzi va fi făcută procedura medicală. Suntem îngrijorați pentru că va fi sub anestezie generală și aceste intervenții au un grad major de risc”, ne-a declarat un apropiat al familiei Ridzi. Fostul ministru al Tineretului a fost internată de mai multe ori la clinica din Viena din cauza bolii de care suferă.  (Maximilian Gânju)

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moțu' spune:

    Asta trebuie trimisă de urgență la PUȘCĂRIE!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 21.03.2014

Unele variante moderne ale practicilor comerciale din epoca de aur au renăscut în aceste zile într-un hypermarket cu patroni străini...

Doi hoţi, depistaţi de poliţişti

Doi deveni, în vârstă de 44 şi respectiv 22 de ani, au ajuns pe mâna poliţiştilor din cadrul Biroului de...

Şofer neatent, a provocat un carambol

Un şofer în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărtineşti, în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din...

Închide