FlashPolitica si administratie

Excluderi din PNL Deva

Sorina Popa

Mai mulţi liberali de la Deva au fost daţi afară din partid, după ce au fost acuzaţi că nu s-au implicat în campania electorală de la Primăria Deva. Romeo Deteşan, secretarul general al PNL Deva, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că opt persoane au fost excluse din PNL Deva.

„Este vorba de Iuliana Raicu, Raul Virgil Dobromir, Florian Şandru, Costel Pruteanu, Carol Panduru, Ovidiu Gabor, Vlad Danciu şi Lenuţa Armean. Aceştia au fost excluşi din partid, hotărârea fiind luată la sfârşitul anului trecut de către Biroul Politic local al PNL Deva”, a declarat Romeo Deteşan, consilier local în Deva. Dobromir a fost preşedintele organizaţiei de tineret a PNL Deva, Raicu şi Şandru au fost membri ai Biroului Politic al organizaţiei devene, Pruteanu, Gabor, Panduru şi Danciu simpli membri, iar Lenuţa Armean (foto) este consilier judeţean PNL. Pe lista de supleanţi ai PNL pentru Consiliul Judeţean Hunedoara, urmează Ilie Pârvan, de la Vulcan. El o va înlocui pe Lenuţa Armean, deoarece ea îşi pierde postul de ales judeţean, fiind exclusă din partid. Excluderile din PNL Deva vor trebui însă să fie validate de către conducerea judeţeană a PNL, săptămâna viitoare. Evident, toţi cei daţi afară vor putea să conteste decizia, adresându-se Comisiei judeţene de Onoare şi Arbitraj a PNL Hunedoara.

6 comentarii la „Excluderi din PNL Deva

 • Un mic ghiocel in curtea PNL.
  Prea tarziu si prea plapand.
  Amenda electoratului, la nivel national, este si va trebui sa fie eliminarea de pe eshichier a partidelor „fara activitate”.

 • Buna ziua, dle Machiavelli! Apreciez asocierea mea cu un ghiocel! Cu toate ,,intemperiile” napustite asupra lui, el, firav, plapand, razbate si isi indeplineste misiunea, aceea de vestitor al primaverii!
  Punctual, pe subiectul articolului, motivul si excluderea sunt consternante. Electoratul ne-a votat pentru alte responabilitati decat cele practicate.

 • Stimata doamna
  Cunosc PNL, din practica intrucat am fost membru 26 de ani (am plecat prin demisie scarbit profund de el si de politica).
  Cunosc PNL, din toata istoria sa, din documente si din carti, de la intemeiere.
  Cunosc dezastrul (holocaust-ul romanesc) dintre 1947 – 1989, din familie.
  PNL de dupa 1990 nu are nimic de a face cu PNL de dinainte de 1947.
  PNL e plin de comunisti, care nu au facut exorcizarea, dezintoxicarea si penitenta necesara si obligatorie intregii societati romanesti.
  Fac parte din tinerii care aveau 18 ani in 1989.
  Fac parte din truditorii care nu au plecat si care nu vor sa plece din Romania.
  Fac parte din oamenii care citesc mai mult de 25 de carti pe an (de la 14 ani).
  M-a dezamagit groaznic evolutia societatii romanesti „eliberate”.
  M-a dezamagit profund disolutia PNL.
  Bucurati-va. Poate nu realizati acum de ce.
  Plecarea din politica este o adevarata bucurie spirituala.
  Succes in tot ceea ce faceti. Dvs. si tuturor.

 • Da, plecarea din politică poate fi o bucurie pentru o persoană sau alta, la nivel individual. Ne întrebăm însă, societatea poate renunța la politică, oricât ar fi aceasta de murdară ? Probabil că nu. Atunci, care este soluția ? Aici e aici deoarece în mare măsură politica este rezultatul mentalităților din societate. Doar în câteva zile s-au întâmplat tragedii în sistemul sanitar când, de exemplu, nota bene, două asistente, prin aroganță au trimis la deces o femeie tânără. O altă tânără însărcinatâ a decedat datorită incompetenței. și nerușinării unor cadre care nu au nimic de a face cu politicul. Atenție, nu vreau de loc să scuz politicul dar nu putem absolutiza neregulile, să le punem doar pe seama politicului. În societatea noastră există o mentalitate care încearcă să inducă ideea că în anii 1948-1989 totul a fost bine iar acum totul este rău. Adevărul este undeva la mijloc iar societatea noastră are multe și grele tare mentale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura