Examen cu lidera

04 x 2 stiinta petrosaniCiprian Marinuţ

Componenţii singurei echipe de rugby din judeţ, Ştiinţa Petroşani, îşi joacă ultima carte, pentru a promova în Super Liga României, în partida cu lidera play-off-ului Diviziei Naţionale de Seniori, Stejarul Buzău. Meciul se va disputa pe Stadionul din Dealul Institutului, contează pentru etapa a patra şi este programat să înceapă de la ora 10.00.
Puştii pregătiţi de Alexandru Lupu sunt cu moralul la pământ înaintea acestei dificile partide, deoarece în runda precedentă au capotat, scor 6-65, în meciul din deplasare cu Poli Agro Iaşi. Poate însă ruşinea păţită în faţa echipei din Moldova îi va ambiţiona pe internaţionalii de tineret din echipa Ştiinţei şi se vor mobiliza, pentru a realiza o surpriză a campionatului. Va fi greu, cu atât mai mult, cu cât şi la nivel financiar, lucrurile scârţâie puţin la gruparea din Valea Jiului, însă nimic nu e imposibil în sport.
Pe de altă parte, oaspeţii antrenaţi de Eduard Suciu vin la Petroşani cu obiectivul declarat ferm de a câştiga meciul, mai ales că în tur, la Buzău, s-au impus categoric cu 46-13. În plus, „stejarii” au câştigat, în runda precedentă, la Bârlad (19-17) şi sunt primii în ierarhia Diviziei Naţionale, cu 14 puncte, cu patru mai multe decât principala urmăritoare Poli Agro Iaşi şi cu nouă mai mult decât gruparea din Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.