Evaluare în cazul acuzatului de omor din Vulcan

4 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tribunalul Hunedoara a cerut Serviciului de Probaţiune Hunedoara, în cazul lui Nicolae Maier, un referat de evaluare. Referatul ar urma să ajute instanţa să-şi facă o imagine mai clară asupra personalităţii celui în cauză, respectiv conturarea unui profil psihologic al inculpatului, lucru ce ar fi mai dificil de făcut pentru instanţa de judecată.

Nicolae Maier a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de omor şi trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Hunedoara. Vulcăneanul de 47 de ani ar fi comis crima la finele anului trecut într-un cartier aflat la periferia municipiului din vestul Văii Jiului. Suspectul s-a întâlnit cu victima accidental, a avut un schimb de replici, iar individul a scos un cuţit cu care a lovit. A încercat să-şi piardă urma profitând de locul retras şi de întuneric. Bărbatul înjunghiat a apucat doar să strige după ajutor. Poliţiştii l-au găsit acasă pe Maier, iar la audieri şi-a recunoscut fapta. A susţinut că a fost agasat de victimă, un bărbat care muncea cu ziua în cătunul în care locuieşte, pentru că îi cerea băutură. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Captiv în maşina răsturnată

Un şofer de 73 de ani a ajuns la Urgenţa Spitalului Orăşenesc Haţeg cu răni grave, după ce a fost...

Acoperişul unei case a fost mistuit de flăcări

Pompierii Staţiei Brad au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a distrus acoperişul unei case din Baia de Criş. Flăcările...

Avalanşă de zăpadă în Cheile Jieţului

Tone de zăpadă s-au prăvălit de pe versanţi în drumul naţional care duce din Petroşani către Voineasa. Nimeni nu a...

Închide