Captiv în maşina răsturnată

4 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un şofer de 73 de ani a ajuns la Urgenţa Spitalului Orăşenesc Haţeg cu răni grave, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 66, în zona Dealul Haţegului.

Bărbatul ar fi intrat cu viteză prea mare într-o curbă, a derapat şi apoi s-a răsturnat. În urma accidentului a rămas încarcerat în autoturism. ”Pacientul prezintă un traumatism cranio-facial, traumatism cranian mediu, contuzie toracică”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.
Din cauza rănilor suferite, şoferul a fost transferat la Spitalul Judeţean Deva. Victima a fost scoasă din maşina răsturnată de pompierii Gărzii de Intervenţie Bretea Română. ”Bărbatul era blocat în centură şi politraumatizat. Concomitent cu manevrele de descarcerare s-a desfăşurat şi protocolul de stabilizare a bărbatului”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acoperişul unei case a fost mistuit de flăcări

Pompierii Staţiei Brad au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a distrus acoperişul unei case din Baia de Criş. Flăcările...

Avalanşă de zăpadă în Cheile Jieţului

Tone de zăpadă s-au prăvălit de pe versanţi în drumul naţional care duce din Petroşani către Voineasa. Nimeni nu a...

Nou termen de judecată în dosarul lui Berbeceanu

Fostul şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu (foto), şi acuzatorii săi au avut ieri al doilea termen de judecată...

Închide