Europarlamentarul hunedorean Siegfried Mureşan l-a părăsit pe Băsescu

4 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

   

     Europarlamentarul hunedorean Siegfried Mureşan a trecut de la Partidul Mişcarea Populară la Partidul Naţional Liberal, au precizat surse liberale pentru stiripesurse.ro. Prin această mişcare tânărul politician l-a lovit destul de tare pe Traian Băsescu, liderul PMP, care l-a propus pentru postul de premier al României.

    Printr-un comunicat de presă PMP îi cere politicianului hunedorean să demisioneze din funcţia de europarlamentar. “Suntem informaţi că tânărul europarlamentar Siegfried Mureşan şi-a încheiat negocierile şi a optat pentru Partidul Naţional Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Având în vedere principiile morale înalte afişate până acum în spaţiul public şi în relaţiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureşan, îi cerem ferm să demisioneze şi din Parlamentul European, pentru ca partidul să îşi poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014. Facem această solicitare pentru ca PMP să îşi poată menţine reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranţa că Siegfried Mureşan nu se va compromite, continuâd să ocupe un loc care a fost câştigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-şi eticheta de traseist”, se arată în comunicatul PMP.

       Siegfried Mureşan este europarlamentar din anul 2014, câştigând locul de listele PMP. El este purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European. Surse politice susţin că liberalii i-au garantat lui Siegfried Mureşan locul 4 pe listele PNL la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor. (Sorina Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ealocin spune:

    Pai s-a intors tot de unde a plecat in PD acum PNL
    In politica varsta nu constituie un impediment pentru veci/ancestrale obiceiuri ! 🙂 🙂

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Concert “Odă Europei” la Centrul Cultural Drăgan Muntean

         În 12 mai, Centrul Cultural Drăgan Muntean organizează un concert de muzică clasică, “Odă Europei”, cu peste...

“Turul Municipiului Deva” la ciclism

  Sâmbătă, 5 mai, de la ora 11:00, se va da startul celei mai importante competiții cicliste de șosea,  ”Turul...

Anunţ finanţe 2, 4.05.2018

Închide