Eurogol de trei puncte

21 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 ionut lutul

Ciprian Marinuţ

Jiul a trecut cu bine şi cel mai greu examen din acest start de campionat şi se menţine pe podium, neînvinsă, după ce a dispus cu 1-0 de CSM Rm. Vâlcea, printr-un eurogol marcat de noua achiziţie, Ionuţ Luţu (foto stânga).

Dominare autoritară
Trupa antrenată de Daniel Timofte pare să ia fotbalul şi pretenţiile de promovare din ce în ce mai în serios. Jiul a fost vioara întâi a partidei cu CSM Rm. Vâlcea şi a câştigat meritat, în faţa celui mai puternic adversar din aceste prime şase etape.
Mereu cu un pas în faţa adversarilor, minerii au fost superiori la posesia mingii, organizare şi voinţă şi şi-au creat cele mai clare ocazii de a marca, prin Mircea Ilie, Răduţoiu, Şerban şi Antohi. Întreaga muncă a jucătorilor Jiului putea rămâne însă fără efect pe tabela de marcaj, dacă noua achiziţie, Ionuţ Luţu, nu-şi demonstra măiestria la o lovitură liberă de la 22 de meti. Luţu (min. 62) a şutat aproape de vinclu şi a reuşit un eurogol, care l-a lăsat fără replică pe portarul Rusandu. În urma victoriei, Jiul rămâne pe locul trei, la două puncte distanţă de liderele U. Cluj şi UTA.

Indicaţii preţioase de la patron
Finanţatorul echipei Jiul, Alin Simota, şi-a demonstrat la acest joc şi calităţile de antrenor, solicitându-i lui Timofte să-l schimbe pe Gabi Apetri cu Ionuţ Luţu în minutul 40. Apetri a părăsit terenul nervos, iar Luţu, noul intrat, a marcat unicul gol al partidei.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Asistãm la cel mai grav conflict între puterile statului”

Liderul PSD, Mircea Geoană (foto), a declarat, sâmbătă, la Sarmizegetusa, legat de decizia magistraţilor de a continua protestele, că ţara...

Lovitura lui Cozmâncă

Fostul grangur PSD Octav Cozmâncă, până în 2005 una din piesele grele ale partidului condus acum de Mircea Geoană, a...

Izbaşa, învinsă de ghinion

Sandra Izbaşa (foto), gimnasta de care se legau principalele speranţe la medalie la Campionatele Mondiale de la Londra, va rata...

Închide