Etapă importantă în Lipa a III-a pentru echipele hunedorene

Începând de astăzi sunt programate meciurile din etapa a II-a din campionatul Ligii a III-a de fotbal.Cele patru formații din județul nostru susțin meciuri importante, după ce în prima etapă au obținut două victorii, un egal și o înfrângere, având 11 goluri marcate și 5 primite. Un bilanț până la urmă mulțumitor, mai ales dacă ținem cont că trei dintre ele au evoluat în depla­sare, iar ASA Aurul Brad a primit vizita principalei candidate la promovare din serie, CSM Reșița.

Victorii împărțite
În această a doua etapă, trei formații din județ joacă în deplasare, singura echipă care joacă pe “teren propriu “ fiind CSM Deva, doar că devenii joacă oriunde (n.r.-acum la Orăștie, se pare) numai pe stadionul de lângă Cetate nu, pentru că reamenajarea acestuia nu e terminată.
Astfel, CS Municipal Deva –CSM Jiul Pe­troșani se dispută astăzi, la Orăștie, pe sta­di­onul „Dacia”. Ambele formații se prezintă la acest joc cu rezultatele pozitive obținute în deplasările din prima etapă. CSM Deva a câș­tigat cu 3 – 0 în deplasarea de la Voința Lupac, iar Jiul Petroșani a terminat la ega­li­tate, 2 – 2 cu Viitorul Șimian. În campionatul trecut, victoriile au fost împărțite. Întâlnirile directe s-au terminat 3 – 1 pentru Jiul la Petroșani și 2 – 0 pentru Deva la Simeria.
CS Hunedoara joacă și în această etapă tot în deplasare și tot în județul Cluj, la fel ca în prima partidă din actualul sezon. După victoria din prima etapă, 6-1 pe terenul tinerilor de la Academia Viitorul Cluj, în jocul de astăzi hunedorenii vor întălni o formație mult mai puternică și ambițioasă, Sticla Arie­șul Turda care are un obiectiv bine conturat, un loc pe podiumul seriei. CS Hunedoara, noua echipă din orașul de pe Cerna, este ne­voietă să obțină un rezultat strâns pentru a marca centenarul fotbalului hunedorean.În se­zonul trecut a fost 0 – 0 la Turda și 0 – 1 la Hunedoara iar în prima etapă din sezon, Stica a pierdut în deplasarea de la Ocna Mu­reș, scor final 1 – 2. Misiune dificilă pentru Florin Maxim și echipa lui în lupta pentru victorie.
ASA Aurul Brad va evolua sâmbătă, în de­plasare la Târgu Jiu. Adversara sa este e­chipa secundă a celor de la Viitorul Pandurii II. În prima rundă din campionat, ambele com­batante de mine, au terminat învinse jocurile disputate. Viitorul Pandurii II a cedat cu 1 – 3 în deplasare la…. Pandurii Lignitul Tg. Jiu. Asta, după ce „oaspeții” au condus prin reu­șita lui Pârcălabu din min.2 până cu un sfert de oră înainte de final.
Brădenii au făcut un joc bun, au ținut în șah pe CSM Reșița până în min. 80, după care cel mai bun jucător din lotul reșițean, Mediop, a adus toate cele trei puncte în contul echipei sale.

Programul din etapa 2 :
seria a VII_a
CSM DEVA – CSM JIUL PETROŞANI
CSM REŞIŢA – ACS VIITORUL ŞIMIAN
ACS VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU 2 – CSA AURUL BRAD
ACS PROGRESUL EZERIŞ – CS PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU
AFC VOINŢA LUPAC – CS GILORTUL TÂRGU CĂRBUNEŞTI

Seria a IX-a
ACS STICLA ARIEŞUL TURDA – CS HUNEDOARA
CS SĂNĂTATEA SERVICII PUBLICE CLUJ-NAPOCA – ACS ACADEMIA DE FOTBAL VIITORUL CLUJ
AFC UNIREA 1924 – CS METALURGISTUL CUGIR
CS GLORIA 2018 BISTRIŢA NĂSĂUD – CS UNIREA UNGHENI 2018
CS OCNA MUREŞ – CSM AVÂNTUL REGHIN.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.