Etapa gazdelor în Liga a V-a

28 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

A treia rundă a returului din cel mai mic eşalon fotbalistic hunedorean a fost în întregime a echipelor gazdă, care au obţinut victorii pe linie. Primele două clasate, Dacia Orăştie şi Măgura Pui, continuă lupta de la distanţă, în timp ce AS Sântămăria Orlea şi CS Comunal Ilia se duelează pentru ultima poziţie de pe podium.

Festival ofensiv al Măgurei Pui
Lidera clasamentului, Dacia Orăştie, a învins lejer pe teren propriu, pe CS Ghelari, prin două goluri semnate în primele 11 minute de Vaşarhelean şi Teglă. În schimb, Măgura Pui a făcut spectacol în duelul cu Zarandul Crişcior, pe care a învins-o cu 7-0, Lupulescu reuşind o „triplă”, Apati o „dublă” iar Sălăşan şi Stoiconi au marcat câte o dată. Tot la scor s-a impus şi AS Sântămăria Orlea, 6-0 pe terenul propriu cu Victoria Dobra. Darius Dăncescu a realizat hattrick-ul în acest meci, Marcu a marcat de două ori iar Stroia o dată.

Santos Boz şi-a anulat penalizarea
„Lanterna roşie” a campionatului, Santos Boz, a învins pe Ponorul Vaţa, reuşind totodată a treia victorie a sezonului. Trupa lui Cornel Cornean a ajuns astfel la zero în clasament, anulându-şi cele nouă puncte de penalizare. Berianul Beriu s-a impus fără probleme în faţa unei alte codaşe, Agrocompany Băcia iar Sargeţia Bretea Română a învins la scor de forfait pe Cerna Lunca Cernii.

Liga a V-a, etapa a XVIII-a
Santos Boz – Ponorul Vaţa 2-1
Dacia Orăştie – CS Ghelari 2-0
AS Sântămăria Orlea – Victoria Dobra 6-0
Berianul Beriu – Agrocompany Băcia 5-2
Sargeţia Bretea Română – Cerna Lunca Cernii 3-0
Măgura Pui – Zarandul Crişcior 7-0
Mureşul Pricaz – CSM Vulcan 0-3 – la masa verde
CS Comunal Ilia a stat.

(Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cal „operat” de un presupus medic veterinar, lăsat să agonizeze două zile pe un spaţiu public

Scene de o cruzime fără mărgini le-a fost dat să vadă locuitorilor din cartierul Zăvoi din Orăştie. Din inconştienţă, sau...

Violatorul din Petroşani a pierdut la apel

Tânărul Alexandru Pojoni, din Petroşani, îşi va petrece următorii trei ani şi patru luni în închisoare, pentru că a violat...

Femeia din Sibişel omorâtă de soţul său va fi înmormântată astăzi

Femeia de 69 de ani din satul Sibişel, comuna Beriu, omorâtă de soţul său, Ilie Trufaşiu, de 79 de ani,...

Închide