Actualitate

Este oficial, Brai Căta, out!

Din cauza nemulțumirilor cetățenilor, primăriile au decis să renunțe la contractul de salubrizare cu societatea Brai Căta. Nervii primarilor au ajuns la maximum și au decis rezilierea contractelor de salubri­zare.
„În urma încălcărilor semnificative a Con­tractelor de Delegare a gestiunii serviciului de salubrizare în Zonele de Colectare 1 Brad, 2 Haţeg și 3 Centru, de către SC Brai Căta SRL, Adunarea Generală a Asociațiilor implicate în cele 3 Zone de Colectare a hotărât rezilierea contractelor de delegare. Urmare a acestui fapt, ADI SIGD Hunedoara va efectua toate demersurile necesare în vederea asigurării continuității serviciului de salubrizare, cu respectarea obligațiilor con­tractuale, a legislației în vigoare și regle­men­tărilor din domeniu, pentru îmbună­tă­țirea calitativă a serviciului și satisfacerea cerințelor utilizatorilor”, au anunțat cei de la ADI Deșeuri.
În aceste condiții, cei de la Brai Căta mai trebuie să presteze 90 de zile, în caz con­trar reprezentantul lor legal va avea dosar penal și firmei i se va ridica licența de func­ționare.
ADI Deșeuri va organiza o nouă licitație pen­tru serviciul de salubrizare pentru cele trei zone ale județului. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura