www.mesagerulhunedorean.ro

Eșec total al escrocilor prin metoda „Accidentul”

Escrocii au încercat să înșele cel puțin trei persoane din Valea Jiului, mai exact din municipiul Petroșani, dar nici una nu a căzut în capcană.
Astfel, Poliția Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 71 de ani, din Petroşani, cum că a fost contactat telefonic de către o persoană care a încercat să îl inducă în eroa­re prin metoda accidentul, solici­tându-i 19.500 de euro. Apoi, o femeie de 79 de ani a reclamat și ea că a fost con­tactată telefonic de către o persoană care a încercat să o inducă în eroare prin me­toda accidentul, solicitându-i 80.000 de lei. În final, al treilea caz a avut loc tot în Pe­troșani, unde un bărbat a sesizat auto­ri­tă­țile cum că soția sa a fost contactată tele­fo­nic de o persoană care a încercat să o inducă în eroare prin această metodă. ”În toa­te cele trei cazuri, persoanele apelate au dat dovadă de prezenţă de spirit şi nu s-au lăsat impresionate de relatările ape­lan­tului, care solicita diferite sume de bani pentru presupuse intervenţii medicale la care ar fi trebuit să fie supuşi apropiaţi
ai ce­lor trei persoane, care ar fi fost im­plicaţi în evenimente rutiere grave şi au întrerupt con­vorbirea telefonică, apelând la sprijinul po­lițiștilor”, precizează polițiștii. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.